Social Sport

Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. Fotbalistul își va ispăși pedeapsa la Penitenciarul Rahova

schedule 02 oct. 2023, 14:03

Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. Fotbalistul își va ispăși pedeapsa la Penitenciarul Rahova
Ceausescu Marian/Youtube

Fostul fotbalist, Dănuț Lupu, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare.

Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare

Fotbalistul Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Decizia este definitivă. La data de 4 septembrie, Dănuț Lupu, a ajuns în fața judecătorilor, după ce a fost prins conducând fără carnet, de mai multe ori. În primă fază, avocatul fotbalistului a cerut ca pedeapsa să fie transformată în amendă penală.

Din păcate, apelul fotbalistului a fost respins de Curtea de Apel București. Judecătorii de la Tribunalul București l-au condamnat la șapte luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis de conducere de nenumărate ori. Fostul fotbalist urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Rahova.

„Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic”, a transmis Dănuț Lupu. 

Lupu a spus că pentru o astfel de încălcare ar fi potrivite măsuri precum suspendare a permisului de conducere pentru o perioadă de 10 ani, dar și confiscarea autovehiculului.

”Da, fiindcă pentru a te urca băut sau drogat la volan e o faptă penală. Știți cum e, în România tinerii au înțeles democrația greșit”, a mai spus el. 

În apărarea sa, Dănuț Lupu a spus a urcat la volan și a condus fără permis pentru că ar fi fost vorba de o urgență medicală. 

”M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.
Poate că dacă nu urcam la volan eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, a adăugat el. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---