Politic

Cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis în drumeția pe vârful Moldoveanu. Mulți români nu și-o permit

schedule 08 aug. 2023, 11:56

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, și-au petrecut weekendul la munte, unde au participat la Centenarul Mausoleului Eroilor de la Mărășești și au urcat pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România. În imaginea apărută pe rețelele sociale, șeful de stat apare îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți, ghete, dar cea care a atras atenția a fost geaca pe care a îmbrăcat-o, care nu a fost una deloc ieftină, ba chiar mulți români nu și-o permit. 

Cât costă geaca purtată de președintele Klaus Iohannis pe vârful Moldoveanu

Ultramaratonistul Polgar Levente Ioan a publicat, sâmbătă, o fotografie pe contul său de Facebook, în care apare alături de Klaus Iohannis, pe Vârful Moldoveanu. 

Atletul Polgar Levente Ioan a scris pe Facebook că a participat la o competiție, iar pe vârful Moldoveanu l-a întâlnit pe președintele Iohannis, cu care a vorbit.

„Traseul competiției de ieri la care am participat (voi scrie în altă postare despre) a urcat și pe vârful Moldoveanu, unde l-am întâlnit pe domnul președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”, a scris acesta, alturi de o fotografie cu liderul de stat.

În imagine, președintele țării apare echipat pentru drumeție pe munte, cu geacă impermeabilă cu glugă, pantaloni scurți, șosete groase și cu bocanci. 

Pe geacă apare clar logoul brandului 66 North, o marcă de haine din Islanda. Conform descrierii de pe site-ul producătorului, aceasta este realizată din două straturi de material, oferă protecție contra vântului și apei și este izolată pentru a menține căldura.

Prețul modelului purtat de șeful de stat este de 550 de euro pe pagina producătorului. 66 North este o marcă de haine specializate, fondată în Islanda în anul 1926 cu scopul de a proteja pescarii și muncitorii care lucrează în Atlanticul de Nord, unde hainele potrivite fac diferența între viață și moarte cu adevărat. Numele mărcii provine de la Cercul Polar, aflat la o latitudine de 66 de grade nord de Ecuator. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---