Showbiz

Cabral și Andreea Ibacka, decizie importantă pentru viitorul fiicei lor. De ce au înscris-o la o grădiniță de stat

schedule 06 sept. 2023, 12:13

Cabral și Andreea Ibacka, decizie importantă pentru viitorul fiicei lor. De ce au înscris-o la o grădiniță de stat
Sursa foto: Instagram Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka au luat o decizie importantă pentru viitorul fiicei lor și sunt de părere că este cel mai bun lucru pe care l-ar fi putut face pentru ea. Iată de ce au înscris-o la o grădiniță de stat, ci nu la una privată!

Cabral și Andreea Ibacka și-au înscris fiica la o grădiniță de stat

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de ani buni și chiar dacă viața i-a pus și pe ei la încercare, au trecut peste toate împreună și au întemeiat o familie frumoasă. Când vine vorba de cei doi copii ai lor, aceștia sunt mereu pe primul loc, iar vedetele au încercat mereu să le ofere cele mai bune lecții de viață și cea mai bună educație, pentru că și-au dorit să crească niște oameni buni, de care să fie mândri.

De curând, au luat o decizie importantă pentru fiica lor și anume aceea de a o înscrie la o grădiniță de stat, ci nu la una privată, așa cum procedează cele mai multe dintre persoanele publice de la noi din țară. Multă lume s-a mirat, când a auzit asta, dar Cabral și Andreea Ibacka au venit și cu explicații în acest sens, spunând clar de ce au considerat că așa este cel mai bine pentru micuța lor.


Ei bine, Cabral a povestit că el și partenera sa de viață au ales o grădiniță din cartier pentru Namiko, pentru că instituția are niște educatori cu experiență, care sunt dedicați meseriei lor, dar și pentru că este foarte aproape de casa lor. Consideră că oricum fiica lor este prea mică pentru a face diferența dintre o grădiniță de fițe și una de stat și nici nu crede că ar fi util pentru ei să piardă tei ore pe zi doar pe drumul până la grădiniță și înapoi, având în vedere că aceasta se află la doar șase minute distanță. De asemenea, a vorbit foarte frumos și despre educatoarea de care crede că orice copil de vârsta fiicei lor sau mai mare are nevoie.

„Am ales o grădiniță din cartier, care are două proprietăți foarte importante: educatori cu experiență, dedicați meseriei lor. Și e aproape de casă. Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic.
Și nici nu credem că ajutăm copilul dacă face pe drum trei ore pe zi doar pentru grădi. Și cred că am ales perfect, facem 6 minute cu bicla și Doamna Luiza este fix ce-are nevoie orice copil de vârsta asta sau mai mare! Cred că le oferim aceleași gânduri pe care orice român normal la cap le transmite copiilor: respectă-i pe alții, respectă-te pe tine, ai grijă de ceilalți și ai grijă și de tine!”, a declarat Cabral Ibacka, pentru viva.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---