Externe Locale

Anchetă în desfășurare după descoperirea unui nou-născut mort la groapa de gunoi din Cluj

schedule 15 feb. 2024, 11:33

Anchetă în desfășurare după descoperirea unui nou-născut mort la groapa de gunoi din Cluj
Ion Sebastian / Shutterstock
Bebeluș găsit mort în groapă de gunoi la Cluj; poliția și procurorii investighează cazul.

Autoritățile din Cluj sunt în alertă după ce un bebeluș a fost găsit mort la groapa de gunoi a județului. Incidentul tragic a avut loc joi dimineața, când angajații responsabili cu sortarea deșeurilor au descoperit trupul neînsuflețit al unui nou-născut, ascuns cu grijă în doi saci menajeri. Descoperirea macabră a declanșat imediat sesizarea poliției și a echipelor de investigație.

La scurt timp după alertarea autorităților, zona a fost izolată pentru a permite colectarea probelor și efectuarea cercetărilor preliminare. Cadavrul micuțului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj pentru autopsie, procedură esențială în stabilirea cauzei decesului. Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii și procurorii încercând să determine circumstanțele în care a survenit decesul și să identifice mama copilului.

Comunitatea locală este șocată de acest eveniment, iar autoritățile fac apel la oricine ar putea oferi informații care să ajute la elucidarea cazului. Deși misiunea oamenilor legii este dificilă, având în vedere că la groapa de gunoi din Dezmir ajung deșeuri din întreg județul, speranțele de a găsi răspunsuri sunt susținute de eforturile continue ale echipei de investigație.

Dacă mama băiețelului va fi identificată, ea ar putea înfrunta acuzații grave și ani grei de închisoare, în funcție de rezultatele anchetei și ale autopsiei. Acest caz subliniază problemele profunde din societate care duc la astfel de tragedii și necesitatea unor sisteme de sprijin mai eficiente pentru femeile aflate în situații vulnerabile.

Pentru mai multe informații și actualizări despre acest caz, urmăriți-ne pe Google News și pe platformele noastre de socializare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---