Paul Stănescu, PSD, anunță prezență mare la vot pe 1 decembrie și congresul partidului la sfârșitul lunii august

05 iul. 2024, 12:54
Mircea Moira / Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Paul Stănescu de la PSD așteaptă prezență mare la alegeri și anunță congres pentru alegerea conducerii și candidatului prezidențial.

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, a făcut declarații importante în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD. Stănescu a exprimat încrederea că prezența la vot va fi mare în ziua alegerilor parlamentare, care coincide cu Ziua Națională a României, 1 decembrie. De asemenea, a menționat că un Consiliu Politic Național va fi convocat în curând pentru a stabili data congresului partidului, care este preconizat pentru sfârșitul lunii august.

În ceea ce privește alegerile, Paul Stănescu a subliniat că Parlamentul este forul democrației și nu consideră că există o problemă în alegerea acestuia într-o zi de sărbătoare națională. În plus, a precizat că la congresul PSD vor fi abordate două teme principale: alegerea conducerii partidului și stabilirea candidatului la președinție. Acesta a adăugat că președintele PSD, Marcel Ciolacu, va avea opțiunea de a-și anunța o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, decizia urmând să fie validată de partid.



Citeste si