Intârzieri în circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 din cauza unei defecțiuni tehnice

21 mai 2024, 09:11
Sundry Photography / Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Metrorex anunță întârzieri pe Magistrala 2 din cauza unei defecțiuni. Trenurile circulă la 6 minute, nu 4. Echipele lucrează la remediere.

Metrorex a informat publicul că trenurile de metrou de pe Magistrala 2 Berceni - Pipera circulă cu întârzieri marți dimineața, din cauza unei defecțiuni la sistemul de automatizare a traficului. În mod normal, trenurile circulă la un interval de patru minute, însă din cauza acestei probleme tehnice, intervalul a crescut la șase minute.

Echipele tehnice ale Metrorex sunt la fața locului și lucrează pentru a remedia defecțiunea cât mai rapid posibil. Compania și-a cerut scuze călătorilor pentru inconvenientele create și a asigurat că se depun toate eforturile pentru a reveni la programul obișnuit de circulație, în special în orele de vârf.

Călătorii sunt informați despre aceste întârzieri prin intermediul instalațiilor de sonorizare din stații. Metrorex recomandă pasagerilor să își planifice călătoriile ținând cont de aceste modificări temporare ale programului de circulație.



Citeste si