Inaugurarea drumului de legătură Oradea - Autostrada Transilvania și finalizarea Centurii Sud Timișoara anunțate de Ministrul Transporturilor

23 mar. 2024, 08:05
Boerescu/Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Ministrul Grindeanu a anunțat deschiderea drumului Oradea - Autostrada Transilvania și finalizarea Centurii Sud Timișoara în iulie.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat că pe data de 28 martie se va deschide circulația pe drumul de legătură Oradea - Autostrada Transilvania, după finalizarea procedurilor de recepție. Acest drum de 19 kilometri va conecta Oradea direct cu Europa, fiind o parte dintr-o rută internațională care se întinde de la Marea Baltică la Marea Egee. În cadrul unei vizite de lucru la Timișoara, ministrul a asigurat că Centura Sud Timișoara va fi finalizată în luna iulie a acestui an, menționând că alegerile politice nu influențează finalizarea proiectelor de infrastructură. De asemenea, a fost anunțată și inaugurarea Terminalului Schengen și a noului Terminal al Aeroportului Timișoara, evenimente ce vor coincide cu aderarea României la Spațiul Schengen aerian și maritim.



Citeste si