Showbiz

Alin Oprea și Medana au refuzat oferta Asia Express: „Pe mine notorietatea lui m-a deranjat”

schedule 25 sept. 2023, 11:09

Alin Oprea și Medana au fost invitați să participe la Asia Express, însă cei doi au refuzat oferta. Soția artistului a luat această decizie, însă l-a încurajat pe Alin să meargă singur.

Medana și Alin Oprea au fost invitați să participe la emisiunea "Asia Express", dar au refuzat oferta. Motivul refuzului a fost legat de reticența Medanei, soția lui Alin Oprea, de a fi filmată constant și de a avea o prezență constantă în mediul public.

La începutul relației cu Alin Oprea, Medana s-a confruntat cu dificultăți legate de popularitatea acestuia și de expunerea mediatică. Ea a refuzat chiar și apariții la show-uri TV bine remunerate, cum ar fi "Asia Express". Cu toate acestea, în timp, s-a obișnuit cu acest tip de expunere.

„Am fost invitați la Asia Express în cuplu, dar eu am fost aceea care nu a vrut să meargă. El voia, în schimb, că e artist și dădea bine la imagine. I-am spus să meargă doar el. Pe mine notorietatea lui m-a deranjat, sincer, la început, dar nu am avut ce să fac pentru că m-am îndrăgostit de el. Acum cu nunta aceasta ce am mai spart și eu gheața, nu mai am așa emoții să ies și să vorbesc în public', a dezvăluit Medana Oprea, pentru Click!

Cu toate că Alin Oprea era interesat să participe la emisiune pentru a-și consolida imaginea de artist și pentru a-și promova trupa, Medana a decis să nu meargă la acest gen de provocare și l-a încurajat pe Alin să meargă doar el. Ea a menționat că notorietatea soțului ei a deranjat-o la începutul relației lor, dar a trebuit să accepte acest aspect, deoarece s-a îndrăgostit de el.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---