Showbiz

What's Up, tată pentru prima dată. Cum le-a dat vestea fanilor din mediul online

schedule 05 dec. 2023, 09:04

What's Up, tată pentru prima dată. Cum le-a dat vestea fanilor din mediul online
Sursa foto: Instagram Whats Up

Bucurie mare pentru What's Up și frumoasa lui parteneră de viață. Cei doi vor deveni părinți, iar el nu a putut ține vestea cea mare secretă, așa că a făcut repede un anunț pe rețele sociale.

What's Up va deveni tătic

What's Up și partenera sa de viață, Micky, se pregătesc pentru un nou capitol din viața lor. Cei doi au o relație frumoasă, se înțeleg de minune, iar el a reușit să își găsească liniștea, după ce în trecut a avut mai multe încercări de a-și întemeia o familie.

Cântărețul este pregătit pentru drumul pe care îl va avea de parcurs alături de iubita lui și nu a pierdut deloc vremea, astfel că femeia a rămas gravidă pentru prima dată, iar el nu a putut să nu le transmită și fanilor că trece printr-o perioadă extrem de frumoasă din viața sa, pe care nu a putut să o descrie în cuvinte. El a postat o imagine, pe rețelele sociale, prin intermediul căreia toată lumea a aflat că va deveni părinte.

Sursa foto: What's Up/Instagram

Mai mult de atât, din Story-ul pe care îndrăgitul artist l-a postat în urmă cu doar câteva ore, reiese clar faptul că va fi tată de fată, iar bucuria este una imensă. Fanii care îl urmăresc în mediul online s-au bucurat pentru el, l-au felicitat și sunt nerăbdători să vadă cum se va descurca acesta în rolul de părinte, care nu este deloc ușor, mai ales că odată cu venirea pe lume a copilului, vor avea loc multe schimbări în viața cuplului.

De asemenea, la un moment dat, oamenii au crezut că ei și-au unit deja destinele, ceea ce nu este deloc adevărat. Imaginile pe care le-au postat la momentul acela pe social media erau de la filmările unui videoclip, dar What's Up a lămurit repede situația, spunând clar că un asemenea eveniment nu a avut loc încă și a recunoscut că nici măcar nu este un fan al nunților de niciun fel.

„Am auzit și eu că vezi, Doamne, am făcut nuntă. În realitate, dragii mei, suntem la al doilea clip vara asta (...) Multă lume a crezut că am făcut nuntă, dar noi pur și simplu am filmat un clip pentru o piesă nouă pentru că, în ultima vreme, după pandemie, am început să mergem la foarte multe nunți. Ne plac foarte mult nunțile, vorbesc despre mine și trupa What's Up (...) Trebuia să iasă o filmare corectă pentru clip. Întotdeauna eu la un clip am emoții, eu iubesc muzica și toată viața voi fi devotat acestui lucru”, a zis artistul acum ceva vreme, pentru spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---