Locale Economic

Se majorează valoarea tichetelor de masă! Ciucă: „Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă”

schedule 30 apr. 2023, 14:57

Se majorează valoarea tichetelor de masă! Ciucă: „Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă”
LCV / Shutterstock

Premierul României, Nicolae Ciucă, a anunțat că au început să se facă demersurile pentru a se majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei. Măsura urmează să fie aplicată de la 1 iulie.

Valoarea tichetelor de masă se va majora la 40 de lei

Premierul Nicolae Ciucă a transmis că această săptămână se încheie cu decizii importante în ceea ce privește dezvoltarea României. Demersurile pentru majorarea valorii tichetelor de masă deja a început și se pare că de la 1 iulie măsura va intra în vigoare.

„Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei şi ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie. În cursul vizitei de lucru de la Iaşi, am trecut în revistă planurile pentru acest judeţ: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii ”Sfânta Maria”, autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin ”Anghel Saligny”, a transmis premierul Nicolae Ciucă pe Facebook.

Oficialul român a mai menționat că împreună cu partenerii de guvernare a căutat cele mai bune soluţii pentru a aduce cât mai mulţi bani la bugetul de stat și că banii publici trebuie cheltuiți și gestionați cu cap.

Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuinţă în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiţi pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier şi alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a mai afirmat şeful Executivului.

Premierul României a mai afirmat că și în acest an a participat la activitatea de împachetarea cadourilor pentru peste 1.000 de veterani de război, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, care a fost sărbătorită la data de 29 aprilie.

Întâlnirea cu echipa liberală din Gorj a fost una extrem de productivă. Am avut o amplă dezbatere despre obiectivele de dezvoltare ale judeţului. Îmi doresc ca transformarea Gorjului să însemne diversificarea economiei, reducerea decalajelor faţă de alte unităţi administrative, dar şi venituri mai mari pentru locuitorii de aici”, a completat liderul de la Palatul Victoria.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---