Locale Externe

România obține recunoaștere internațională la Gala International Property Awards din Londra

schedule 28 feb. 2024, 13:24

România obține recunoaștere internațională la Gala International Property Awards din Londra
Dragos Asaftei/Shutterstock
ISRA Design Interior din România câștigă premiul pentru Best Residential Interior în Europa la gala IPA de la Londra.

România și-a făcut simțită prezența pe scena prestigioasei gale International Property Awards (IPA), care a avut loc la Hotel Savoy din Londra, prin reprezentarea de succes a ISRA Design Interior. Evenimentul, ajuns la a 30-a ediție, a premiat cele mai inovatoare proiecte din domeniile arhitecturii, designului interior, dezvoltării imobiliare și real estate-ului la nivel global.

Stuard Shield, fondatorul IPA, a decernat premiile care au avut un impact semnificativ asupra companiilor participante, acestea raportând creșteri ale afacerilor și o recunoaștere sporită a mărcilor lor. ISRA Design Interior a fost distinsă cu premiul pentru Best Residential Interior din Europa, marcând un moment important pentru industria de design interior din România.

Proiectul "Serenity Lake Apartment" realizat de ISRA a fost recunoscut ca fiind cel mai bun design al unui apartament rezidențial din Europa, o distincție care subliniază excelența și calitatea lucrării echipei conduse de Șerban Georgescu. Acest succes nu doar că atestă frumusețea și spectaculozitatea proiectului, dar și poziția de lider în designul interior de lux la nivel european.

Juriul IPA, format din experți recunoscuți în industria imobiliară, a avut sarcina de a selecta din peste 2.400 de proiecte din 125 de țări pentru a anunța câștigătorii regionali și internaționali. Premiile IPA sunt considerate a fi un reper de excelență în industrie, iar evenimentul de la Londra reprezintă punctul culminant al unui ciclu de premiere internaționale.

Echipa Romanian Property Awards și-a exprimat recunoștința față de parteneri pentru succesul primei ediții și a promis să continue să promoveze valorile și recunoașterea internațională a proiectelor imobiliare din România.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---