Speciale

Retrospectiva zilei 29 aprilie 2023

schedule 30 apr. 2023, 01:07

Retrospectiva zilei 29 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 29 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Ziua de 1 Mai pentru români. De ce oamenii merg la mare în această zi de sărbătoare

În data de 1 Mai, românii sărbătoresc cu mult fast Ziua Muncii. Micii și berea sunt nelipsite în această zi, iar românii aglomerează stațiunile de pe litoralul românesc în fiecare an.



Citeste tot articolul »

2. Val de cutremure în Turcia, noaptea trecută. Ce magnitudini au înregistrat seismele

Un nou val de cutremure a avut loc în Turcia, sâmbătă noapte. Cel mai puternic seism a înregistrat o magnitudine de 4,5 grade pe scara Richter și s-a produs la 72 km față de Provincia Kahramanmaraș.
Citeste tot articolul »

3. Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Veteranilor de Război: „Datorită lor România este astăzi un stat suveran şi independent, unitar şi indivizibil”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a venit cu un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Război. Acesta a menționat că războiul declanșat de Rusia asupra Ucrainei „ne face să preţuim, cu atât mai mult, sacrificiul şi dăruirea veteranilor noştri”.

Citeste tot articolul »

4. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile care vor simți cel mai mult impactul fenomenului astrologic

În data de 21 aprilie, Mercur retrograd a început tranzitarea zodiei Taur și va rămâne acolo până pe data de 14 mai. Acest Mercur retrograd va face o conjuncție specială cu Luna. Nativii zodiacului vor avea tendința în această perioadă să se axeze pe conexiunile emoționale cu cei dragi, familia, prietenii, persoane din trecutul lor și să se întoarcă ocazional la amintirile din trecut.


Citeste tot articolul »

5. Alți cinci cetăţeni români au fost evacuați sâmbătă din Sudan. Numărul total se ridică la aproximativ 40 de persoane

Încă 5 cetățeni români și un membru de familie, cetățean sudanez, au fost evacuați sâmbătă de pe teritoriul Sudanului în Egipt. Aceștia au anunțat autoritățile române că se vor adăposti acolo. Până în prezent, din Sudan au fost evacuați 39 cetăţeni români şi 6 membri de familie ai acestora, cetăţeni străini.

Citeste tot articolul »

6. Primele probleme la Podul de la Brăila. Asfaltul turnat recent s-a fisurat și trebuie refăcut. Cine se face vinovat

Nici nu a apucat să fie finisat că deja au apărut problemele. La doar 20 de zile după ce un secretar de stat din Ministerul Transporturilor a anunțat că a traversat podul de la Brăila cu mașina, asfaltul s-a și fisurat. Acesta a fost turnat de curând și trebuie refăcut. Podul nu a fost încă deschis. Se presupune că de vină ar fi utilajele de mare tonaj de pe șantier.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---