Speciale

Retrospectiva zilei 28 mai 2023

schedule 29 mai 2023, 01:07

Youtube 9news
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 28 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Smiley și Gina Pistol, detalii interesante despre nuntă. Primele declarații în calitate de soț și soție: „Am plâns la cununia religioasă”

Smiley și Gina Pistol au dat primele declarații în calitate de soț și soție, oferind câteva detalii de-a dreptul interesante despre unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Ce s-a întâmplat cu fiica lor, Josephine, în timpul evenimentului!


Citeste tot articolul »

2. Ce au mâncat invitații la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Mirii ar fi putut pleca acasă cu peste 150 de mii de euro

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor curioși. Ce au mâncat invitații la petrecere sau cât a „mers” darul sunt doat câteva dintre curiozătățile oamenilor.

Citeste tot articolul »

3. Unde își vor petrece Smiley și Gina Pistol luna de miere. Cei doi soți au ales o locație de vis

Gina Pistol și Smiley au devenit oficial soț și soție, în ziua de 27 mai. Cei doi au făcut cununia civilă în Palatul Snagov, iar pe cea religioasă tot în zona aceea, urmând ca mai apoi să se distreze alături de invitații lor într-o locație de vis pe care au ales împreună și care arăta ca în povești.
Citeste tot articolul »

4. Bella Santiago, declarații despre nunta cu Ionuț Grigore. Cât au costat cele două rochii de mireasă: „A plâns de fericire”

Bella Santiago și Ionuț Grigore au spus cel mai sincer și emoționant „DA!” din viața lor, în ziua de 26 mai. A fost una dintre cele mai importante zile din viața lor, iar vedeta a dat și câteva declarații în acest sens. Iată ce a povestit!



Citeste tot articolul »

5. Mara Bănică, părere sinceră despre concurenții America Express 2024. Ce a putut spune despre Alexia Eram și despre Iulia Albu

Mara Bănică și-a exprimat opinia despre concurenții acestui sezon al emisiunii America Express. Două dintre vedetele despre care a vorbit ceva mai mult au fost Iulia Albu și Alexia Eram. Iată ce a zis jurnalista, în cadrul unui interviu!
Citeste tot articolul »

6. Cum se înțelege Feli cu tatăl fiicei sale după despărțire: „Cătălin e prima persoană pe care o sun atunci când...”

Feli și tatăl fiicei sale, Cătălin, au decis să o ia pe drumuri diferite, în urmă cu câteva luni, iar în tot acest timp artista și-a văzut de viață în continuare, fiind foarte discretă așa cum o face de fiecare dată. Cum se înțelege, de fapt, cu fostul ei partener de viață!

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---