Speciale

Retrospectiva zilei 25 martie 2023

schedule 26 mar. 2023, 01:06

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 25 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Premierul Ciucă, mesaj de Ziua Poliției Române: „Poliţiştii sunt cei care oferă siguranţă, protecţie şi se află alături de oameni în momentele dificile”

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliției Române. Oficialul român susține că polițiștii din România și-au atins obiectivele în momentul în care uniforma lor inspiră încredere și siguranță în ochii cetățenilor.
Citeste tot articolul »

2. Cum rămâne cu pensiile românilor care au lucrat peste hotare. „Nu avem nici statut de pensionar, nici asigurare medicală”

Numărul românilor care au muncit în străinătate și ajung la vârsta de pensionare este într-o continuă creștere, iar dosarele de pensionare cresc în fiecare an cu aproximativ 10%.Citeste tot articolul »

3. Trei copii din Buzău sunt suspectați că au omorât un bătrân de 81 de ani pentru a-i fura bicicleta

Tragica crimă a avut loc în orașul Pogoanele, județul Buzău. Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost omorât cu sălbăticie într-o vie, departe de localitate. Se presupune că autorii crimei sunt trei copii care l-au omorât pe bărbat pentru a-i fura bicicleta.
Citeste tot articolul »

4. Buna Vestire și prima zi de post cu dezlegare la pește. Tradiţii şi obiceiuri în această zi cu cruce roșie în calendarul creștin

Buna Vestire amintește creștinilor despre momentul în care Arhanghelul Gavriil i-a dat marea veste Fecioarei Maria că îl va naşte pe Mântuitorul Iisus Hristos. Această sărbătoare religioasă este marcată cu cruce roșie în calendar. De asemenea, în ziua Bunei Vestiri este și prima zi de post cu dezlegare la pește.

Citeste tot articolul »

5. Agenția de rating Fitch a modificat perspectiva de ţară pentru România de la „negativ” la „stabil”

Agenţia de rating Fitch a revizuit ratingul României şi a modificat perspectiva de ţară de la negativă la stabilă, a anunțat Ministerul Finanţelor. Decizia companiei a fost determinată de stabilizarea datoriei publice, de stabilitatea politică şi de reducerea riscurilor în ceea ce privește războiul din Ucraina.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---