Speciale

Retrospectiva zilei 22 aprilie 2023

schedule 23 apr. 2023, 01:07

Retrospectiva zilei 22 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 22 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Cine a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!”. Ținuta ei, o dezamăgire pentru jurați: „Nu îmi place nimic!”

Eliminare șocantă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, seara trecută. Jasmine, Luiza, Constanția și Milena au fost cele în pericol de eliminare, iar cea care a părăsit competiția nu a primit aproape deloc susținere din partea telespectatorilor. Despre cine este vorba!
Citeste tot articolul »

2. DOC, adevărul despre certurile cu Bianca Patrichi: „Când m-am întors acasă am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală”

DOC a oferit, de curând, câteva declarații despre certurile pe care le-a avut în cadrul competiției Survivor România, dar mai ales despre situația cu Bianca Patrichi. Acesta a aflat, după revenirea în țară, că a fost acuzat de hărțuire sexuală și a fost de-a dreptul șocat.

Citeste tot articolul »

3. Vlăduța Lupău, probleme serioase de sănătate. Artista merge să se trateze la Paris: „M-au prostit ani buni medicii din România”

De aproximativ doi ani, Vlăduța Lupău se confruntă cu reale probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul unor medici din Paris. Vedeta este conștientă de faptul că nu merge tocmai în direcția bună din acest punct de vedere, dar speră că totul va fi bine la final.
Citeste tot articolul »

4. Adrian Minune are probleme de sănătate. Karmen, despre starea în care se află tatăl ei: „Avea și el nevoie de o pauză”

Adrian Minune are serioase probleme de sănătate. Având în vedere că înainte de Paște a ajuns pe mâinile medicilor, oamenii au vrut să afle mai multe detalii despre starea sa, iar Karmen a vorbit despre acest subiect. Iată ce a povestit!

Citeste tot articolul »

5. Gina Matache este în doliu: „Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine”

Gina Matache este în doliu și trece printr-o perioadă extrem de grea, motiv pentru care și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce se află în sufletul ei. Ce a declarat mama Deliei!
Citeste tot articolul »

6. Ce relație au copiii Anamariei Prodan cu noul ei iubit: „Niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe”

Anamaria Prodan iubește și este fericită, fără să își mai ascundă noul partener de ochii lumii. După ce s-au afișat împreună, oamenii au fost curioși să afle mai multe detalii despre relația lor, dar și despre felul în care Flavius Nedelea se înțelege cu cei trei copii ai săi. Ce a povestit impresara!
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---