Speciale

Retrospectiva zilei 19 aprilie 2023

schedule 20 apr. 2023, 01:10

Retrospectiva zilei 19 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 19 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale: „Am primit cele mai bune lecții de la viață”

Ana Morodan a luat o decizie cu totul și cu totul neașteptată, la aproximativ o lună după ce s-a ales cu trei dosare penale. Ce mesaj a transmis vedeta în mediul online!
Citeste tot articolul »

2. Moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii. Petre Daea fuge de scandalul cerealelor: discursul său din Parlament

Tot mai multe țări din Uniunea Europeană au interzis importurile de cereale din Ucraina, după ce fermierii locali s-au plâns că produsele ucrainene ieftine și de proastă calitate au stricat piața internă. Comisia Europeană califică deciziile drept inacceptabile. România nu a luat încă nicio decizie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunțat că se gândește la un plan prin care să îi împace și fermierii, și Comisia Europeană. Decizia i-a supărat pe cei din USR și Forța Dreptei, care au depus o moțiune la Camera Deputaților prin care cer demisia lui Daea. Oficialul a fost audiat în Parlament. A ținut un discurs de 50 de minute despre criza cerealelor: și-a notat pe carnețel cu ce să se laude și i-a găsit printre vinovați pe agricultorii români.

Citeste tot articolul »

3. Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi

Azi începe distribuția alimentelor de la Uniunea Europeană (UE). Cei care se încadrează pentru acest ajutor vor beneficia de 25 de kilograme de alimente. Iată ce conțin pachetele alimentare, cine le poate primi și cum pot fi ridicate.
Citeste tot articolul »

4. Lora, adevărul despre cearta cu Delia. Artistele s-au bătut pentru piesa „Lololo”

Delia și Lora s-au bătut pentru piesa „Lololo”, pe care a ajuns să o lanseze jurata de la iUmor, deși partenera de viață a lonuț Ghenu făcuse toate demersurile pentru a fi ea cea care o cântă și chiar filmase și un videoclip în Bali. Care este situația dintre ele acum!
Citeste tot articolul »

5. Iohannis, mesaj de susținere pentru Ucraina în Brazilia: „Rusia este un stat agresor”

Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns marți în Brazilia, în prima vizită oficială a unui șef de stat român în această țară din ultimii 23 de ani. Oficialul a fost însoțit de Prima Doamnă, iar cei doi au fost primiți de către liderul de stat Luiz Inacio Lula da Silva și soția sa la palatul Itamaraty, sediul Ministerului brazilian de Afaceri Externe, unde au avut loc declarații de presă comune. Subiectele: situația din Ucraina și poziția României în conflict. Iohannis a transmis un mesaj de susținere pentru țara aflată în război cu Rusia. 

Citeste tot articolul »

6. Ce planuri de viitor au Lora și Ghenu. Artista, declarații despre sarcină: „O să se schimbe puțin prioritățile”

Lora și Ionuț Ghenu au planuri serioase de viitor, iar invitați în cadrul podcast-ului moderat de Jorge, au vorbit despre aceste lucruri, dar și despre multe aspecte legate de viața privată. Vor sau nu să devină părinți!
Citeste tot articolul »

7. Theo Rose și Anghel Damian, decizii importante înainte de a deveni părinți. Cine îi va ajuta cu creșterea fiului lor: „Ca să putem să ne mișcăm”

Theo Rose și partenerul ei de viață se pregătesc din plin pentru momentul în care vor deveni părinți pentru prima dată. Artista a făcut un live, pe contul său de Instagram, în care a vorbit despre acest aspect, dar și despre cine îi va ajuta cu creșterea băiețelului lor.

Citeste tot articolul »

8. Kamara, acuzat că a profitat de boala fiului său la Survivor: „De ce nu mergem la muncă și mergem la cerșit?”

Kamara a fost acuzat de către Cristi Mitrea, la scurt timp după revenirea în țară, de faptul că a profitat de boala fiului său, Leon, în cadrul emisiunii Survivor România. Iată cum a decurs discuția celor doi și ce sfat a primit artistul din partea luptătorului!
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---