Speciale

Retrospectiva zilei 12 martie 2023

schedule 13 mar. 2023, 01:00

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei de 12 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1 Alex Abagiu, despre noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Ce va face în calitate de jurat: „E un fenomen”

Noul sezon al emisiunii  „Bravo, ai stil!” se anunță a fi unul special, ci nu doar pentru că juriul a suferit modificări, lui Maurice Munteanu și Ralucăi Bădulescu alăturându-se Alex Abagiu, ci și pentru că vine la pachet cu multe surprize pentru cei din fața micilor ecrane.
Citeste tot articolul »

2 Florăria mamei Andreei Tonciu a ars în totalitate: „Cred că incendiul a fost provocat intenționat”

Florăria mamei Andreei Tonciu a ars în totalitate, iar fiica ei a făcut primele declarații în acest, spunând clar că după părerea sa, focul a pus intenționat la blocul de lângă, unde s-a extins și acolo. Bruneta nu a avut nicio putere de data aceasta, dar i-a fost alături femeii care a adus-o pe lume în aceste clipe dificile.

Citeste tot articolul »

3 Catinca și Oana Roman nu au îngropat securea războiului. Fosta lui Marius Elisei a răbufnit din nou: „Am tăcut din respect pentru mama”

Catinca Roman și sora sa, Oana, nu au reușit să îngroape securea războiului, pe care l-au început în urmă cu câteva luni bune. Cele două încă nu își vorbesc, iar fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei are lucruri mult mai importante de făcut decât să stea să îi explice surorii sale de ce ar trebui să își viziteze mama pe care nu a mai văzut-o de un, după cum chiar ea a zis.
Citeste tot articolul »

4 Un specialist în business, sfaturi prețioase pentru patroni. Cum ar trebui aceștia să procedeze

Un specialist în businnes le-a dat o serie de sfaturi patronilor, spunând foarte clar cum ar trebui aceștia să procedeze în anumite situații, fiind de părere că el, de unul singur, ar putea reduce numărul de angajați la jumătate în pest 60% dintre companii.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---