Speciale

Retrospectiva zilei 11 martie 2023

schedule 12 mar. 2023, 01:00

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei de 11 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1 Care este diferența de vârstă dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim încă există această mentalitate”

Diferența de vârstă dintre Doina Teodoru și partenerul ei de viață, Cătălin Scărlătescu, a fost mereu un subiect de discuție pentru cei din jurul lor, dar foarte puțini știu cu cât este mai mare cunoscutul chef decât iubita sa. Ce a declarat concurenta de la America Express pe marginea acestui subiect!
Citeste tot articolul »

2 Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină. Artista, dezvăluiri neașteptate: „Mi se pare mult”

Theo Rose le-a vorbit fanilor ei despre kilogramele pe care le-a acumulat pe perioada sarcinii, dar și despre alte aspecte legate de viața sa privată. Totul s-a întâmplat într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care viitoarea mămică a organizat-o pe contul ei de Instagram, de care admiratorii ei au profitat așa cum au știut ei mai bine.

Citeste tot articolul »

3 Delia a sărit în apărarea lui Radu Siffredi după ce mama ei l-a desființat: „Unii bărbați își fac unghiile, se machiază”

Delia și-a luat fanii din mediul online prin surprindere, în momentul în care a postat un mesaj care era, în mod clar, despre noul partener de viață al surorii sale pe care l-a apărat în fața tuturor celor care au vorbit urât despre el. Una dintre persoanele care i-a declarat război bărbatului este chiar mama sa. Iată ce a transmis artista, la Story!
Citeste tot articolul »

4 Vrei să faci bani de acasă ușor? Iată cele mai bune metode

Creșterea prețurilor îi determină pe oameni să se gândească la tot felul de metode de a face bani stând acasă, din mediul online. Cei mai mulți caută tot felul de metode care mai de care mai ușoare, iar dacă și tu faci parte din această categorie, aceste rânduri îți sunt destinate.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---