Speciale

Retrospectiva zilei 07 iulie 2023

schedule 08 iul. 2023, 01:11

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 07 iulie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Lavanda Fest la Brașov. Ce produse vor fi expuse la eveniment. Activitățile din timpul celor trei zile

Evenimentul „Lavanda Fest” de la Brașov a ajuns la a treia ediție în acest an. Începând de astăzi și până duminică, evenimentul dedicat florilor de lavandă va găzdui producători din toate colțurile țării cu produsele lor unice în care au adăugat note de lavandă. Vizitatorii se pot bucura de cosmetice naturale, înghețată și macarons, aranjamente florale, și plante aromatice la ghiveci
Citeste tot articolul »

2. Medicii stomatologi protestează! Peste 15.000 de cabinete riscă să fie închise din cauza unei legi

Medicii stomatologi sunt revoltați și se află la un pas de a protesta, după ce conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi a propus o modificare legislativă care ar putea duce la încetarea activității a peste 15.000 de cabinete mici.

Citeste tot articolul »

3. Restricții de circulație pe mai multe drumuri din Capitală. Ce rute alternative vor fi

Circulația va fi restricționată pe mai multe artere principale din Capitală în acest weekend, din cauza unor filmări, dar și cu ocazia evenimentelor "Străzi Deschise" și "Simfonia Apelor", potrivit Brigada Rutieră.
Citeste tot articolul »

4. ANM: Cod portocaliu și cod galben de fenomene extreme. În ce zone vor fi ploi torențiale, vijelii și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări cod portocaliu și cod galben de fenomene extreme. Se pare că vremea devine din ce în ce mai instabilă în România. Potrivit meteorologilor, se așteaptă vijelii periculoase, căderi de grindină și ploi torențiale.
Citeste tot articolul »

5. 5 MODURI PRIN CARE ÎNVEȚI SĂ TE ELIBEREZI DE CE NU POȚI CONTROLA ASTFEL ÎNCÂT SĂ READUCI PACEA ÎN VIAȚA TA

Viața nu poate fi controlată în întregime. În loc să te focusezi pe lucrurile pe care nu le poți controla, îndreaptă-ți atenția asupra celor care depind de tine. Și, astfel, grijile și temerile vor dispărea, iar tu te vei simți mai bine.
Citeste tot articolul »

6. 7 LUCRURI PE CARE UN BĂRBAT LE FACE DOAR DACĂ SIMTE CĂ EȘTI SUFLETUL LUI PERECHE

Dragostea profundă este complexă și implică sentimente puternice. Vei recunoaște imediat dorința lui de a te proteja și respectul pe care îl are pentru tine prin emoțiile și comportamentele sale.
Citeste tot articolul »

7. Premierul Ciolacu a cerut demisiile funcționarilor în cazul Căminele Groazei. „Responsabilitatea mea este să meargă la pușcărie toți”

Înainte de ședința de Guvern, premierul Marcel Ciolacu a solicitat demisia funcționarilor care au fost implicați în dosarul Căminele Groazei. Oficialul a menționat că este de datoria sa ca toți cei vinovați în cazul bătrânilor care au fost torturați în azilul din Ilfov ”să meargă la pușcărie”.

Citeste tot articolul »

8. Cutremur azi în România, în zona Vrancea, județul Buzău. Ce magnitudine a avut seismul?

Cutremur azi în România, în zona Vrancea, județul Buzău. Un seism de magnitudine 4,1 s-a produs la ora 15:23, la adâncime de 140 kilometri. Cutremurul s-a produs la 57km V de Focsani, 57km NV de Buzau, 61km SE de Sfantu-Gheorghe, 67km E de Brasov, 80km NE de Ploiesti.
Citeste tot articolul »

9. Rezultate finale Bacalaureat 2023. Rata de succes a crescut cu 2,2% după contestații

Au fost afișate rezultatele finale la examenul de Bacalaureat din acest an. În urma contestațiilor, rata de succes de la prima sesiune a Bacalaureatului a crescut cu 2,2%.
Citeste tot articolul »

10. Horoscop Fecioară. Cele cinci calități bune și cele cinci defecte ale nativilor zodiei Fecioară

Zodia Fecioară este una dintre cele mai complexe și enigmatice semne zodiacale. Persoanele născute între 23 august și 22 septembrie sunt recunoscute pentru natura lor practică, analitică și meticuloasă. Cu toate acestea, există câteva calități extraordinare și adesea trecute cu vederea, care fac ca Fecioara să fie o zodie cu adevărat specială. Haideți să le descoperim!

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---