Social Locale

Lavanda Fest la Brașov. Ce produse vor fi expuse la eveniment. Activitățile din timpul celor trei zile

schedule 07 iul. 2023, 09:12

Lavanda Fest la Brașov. Ce produse vor fi expuse la eveniment. Activitățile din timpul celor trei zile
JeanLucIchard/Shutterstock

Evenimentul „Lavanda Fest” de la Brașov a ajuns la a treia ediție în acest an. Începând de astăzi și până duminică, evenimentul dedicat florilor de lavandă va găzdui producători din toate colțurile țării cu produsele lor unice în care au adăugat note de lavandă. Vizitatorii se pot bucura de cosmetice naturale, înghețată și macarons, aranjamente florale, și plante aromatice la ghiveci

Festivalul lavandei la Brașov. Ce pot admira turiștii

„Lavanda Fest” a ajuns deja la a treia ediție. Evenimentul se va desfășura la Brașov, pe malul Lacului Noua și va dura trei zile, începând de vineri, 7 iulie, până duminică, 9 iulie. La eveniment vor fi prezenți peste 50 de producători de lavandă și artizani din toată țara pentru a-și expune produsele unice și speciale.

La festival se vor regăsi uleiul esențial de lavandă, produse cosmetice, accesorii, jucării pentru cei mici, produse alimentare cu un strop de lavandă. De asemenea, nici cei mici nu se vor plictisi și vor avea parte de o serie de activități din partea organizatorilor.

„Pe lângă ulei esențial de lavandă, care este vedeta evenimentului nostru, avem tot felul de produse cosmetice, accesorii, jucării pentru copii, avem și de mâncat produse cu lavandă, tot felul de dulciuri create artizanal de producători de aici, din Brașov. Limonadă cu lavandă, în weekend vom avea și înghețată cu lavandă, în câteva sortimente diferite, și activități pentru copii. Spectacol de magie vom avea vineri seară. Atunci când suntem bine în interior, putem să emanăm bine și în exterior. Lavanda chiar e un ajutor și un instrument pentru toată starea asta pe care noi încercăm să o dăm altora ca să putem să ne ducem la bun sfârșit sarcinile zilnice”, susține organizatorul festivalului, Flori Vioreanu.

Festivalul are loc între orele 10:00 și 21:00.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---