Speciale

Retrospectiva zilei 06 august 2023

schedule 07 aug. 2023, 01:08

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 06 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Scandal monstru în Mamaia, după ce șeful ANPC a venit în control: „Domnu' Horia! Lăsaţi-ne, că n-avem cu ce trăi”

Litoralul, la controal. Inspectorii de la protecția consumatorilor au fost luați la țintă cu mâncare. Șeful lor se plânge că angajații unor localuri din satul de vacanță de la Mamaia au devenit violenți în timpul controalelor. Oficialii au închis mai multe terase din cauza mizeriei, acțiune care i-a deranjat pe mulți turiști, acum nemaiavând de unde să-și ia mâncare.
Citeste tot articolul »

2. E criză în spitalele de stat. Pacienții așteaptă mult după ajutor, în timp ce unitățile medicale nu fac față solicitărilor din cauza lipsei medicilor

Criza de medici afectează multe spitale din România. Situația este mai gravă în unitățile medicale mici, spre care își îndreaptă atenția tot mai multe cadre medicale, majoritatea alegând centrele universitare sau unitățile private. Astfel, spitalele de stat devin tot mai aglomerate, iar gărzile medicilor sunt din ce în ce mai solicitante, din cauza numărului insuficient de doctori. Realitatea afectează atât personalul medical, cât și pacienții. 

Citeste tot articolul »

3. Ce obiceiuri a avut și ce mânca Maftei Pop, românul care a trăit 148 de ani

Maftei Pop s-a născut în 1804 și a murit în 1952, la vârsta de 148 de ani, fiind martorul multor evenimente istorice importante. Ce obiceiuri avea și ce mânca românul? 
Citeste tot articolul »

4. Cântăreață de muzică populară, racolată pe internet pentru o partidă de amor: „Dacă vrei bani mulți, trebuie un pic să asculți”

Deși la început de drum, cântăreața de muzică populară de 17 ani a trecut printr-o situație neplăcută: a fost racolată pe internet pentru o partidă de amor chiar de la cel care o angaja să cânte la pensiunea sa. Bărbatul îi oferea fetei 100 de euro pe oră.
Citeste tot articolul »

5. Unde a plecat David Popovici în vacanță. Turiștii au fost surprinși să-l vadă în această destinație modestă

În pofida faptului că nu a reușit să ajungă pe podiumul de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka (Japonia), David Popovici a obținut o performanță admirabilă, clasându-se pe locul 4 la proba de 200 m liber și pe locul 6 la 100 m liber. Iar după muncă trebuie și răsplata. Surprinzător pentru unii este că înotătorul a ales să își petreacă vacanța într-o destinație modestă. 

Citeste tot articolul »

6. Slăbește în cinci zile! Care este secretul pentru a pierde în greutate într-un timp atât de scurt

Cu toții ne dorim să scăpăm rapid de kilogramele în plus acumulate fie din cauza dezorganizării, a stresului sau a lipsei de somn, factor foarte important pentru un stil de viață sănătos. Iar dacă ești genul de om care vrea să pună piciorul în prag și să ia taurul de coarne de azi, nu de luni, poți încerca această dietă de cinci zile, care, pe lângă faptul că te va scăpa de câteva kilograme, va face un mare bine organismului. Află totul despre această metodă de slăbit pentru ca în curând să-ți vezi visul cu ochii pe cântar. 
Citeste tot articolul »

7. Război în Ucriana. Condițiile puse de Medvedev: „Rusia nu va negocia pacea până când Ucraina nu o imploră în genunchi”

Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat astăzi că Moscova nu are nevoie să poarte convorbiri de pace cu Ucraina până când această ţară nu le va cere în genunchi.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---