Speciale

Retrospectiva zilei 02 aprilie 2023

schedule 03 apr. 2023, 01:07

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 02 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Ce face Gina Pistol, după retragerea din televiziune: „Este greu să încerci să fii...”

Toată lumea știe că partenera de viață a luat o decizie dură pentru fanii ei și anume aceea de a se retrage din televiziune, după ani buni de carieră. Cum arată viața ei, după ce a ajuns în acest punct al vieții sale. Iată ce a declarat!
Citeste tot articolul »

2. Culiță Sterp, victima escrocilor din mediul online. Partenera lui de viață a tras un semnal de alarmă

Culiță Sterp este victima escrocilor din mediul online, iar partenera sa de viață a tras un semnal de alarmă pe pe social media, după ce i s-a transmis că mai multe persoane au căzut în plasă, fără a-i vine a crede că oamenii chiar pot fi păcăliți în felul acesta, în ziua de azi. Iată ce le-a transmis urmăritorilor ei!
Citeste tot articolul »

3. Oana Roman a rămas fără mașină. Unde a dispărut atutorismul din parcare: „Aveți grijă”

Oana Roman a trăit un moment de care spera să nu aibă parte, când nu și-a mai văzut mașina în parcare. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a simțit nevoia să le povestească și fanilor ei despre situația prin care a trecut, iar la final le-a dat și un sfat celor care au permis de conducere.
Citeste tot articolul »

4. Cuza de la Noaptea Târziu, declarații despre viața intimă. A fost dezamăgit în dragoste: „Singurătatea în doi este cea mai mare pedeapsă”

Cuza de la Noaptea Târziu a făcut, în cadrul unui interviu sincer pe care l-a acordat de curând, câteva declarații despre viața intimă, dar mai ales despre dezamăgirile pe care le-a avut în dragoste și care l-au afectat. Iată ce a povestit!

Citeste tot articolul »

5. Doina Teodoru, despre întâmplarea care i-a marcat viața: „Un eveniment tragic când aveam 14 ani”

Doina Teodoru a vorbit despre un moment din viața sa care a marcat-o, care a consumat-o și despre care nu a dat niciodată detalii până acum. Partenera de viață a lui Cătălin Scărlătescu a depășit cu greu acel eveniment tragic, de când avea 14 ani. Iată ce a povestit!
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---