Externe

Locuitorii din Belgorod îl provoacă pe propagandistul Vladimir Soloviov să își mute studioul în zona bombardată

schedule 26 mar. 2024, 11:41

Locuitorii din Belgorod îl provoacă pe propagandistul Vladimir Soloviov să își mute studioul în zona bombardată
https://pixabay.com/photos/the-flagpole-russia-state-flag-2877540/
Vladimir Soloviov, prezentator TV rus, este provocat să mute studioul în Belgorod, zonă bombardată, după ce a minimalizat temerile locuitorilor.

Vladimir Soloviov, cunoscutul prezentator TV și propagandist al Kremlinului, a fost provocat de locuitorii din Belgorod să își mute studioul în regiunea frecvent bombardată, după ce a descris reacțiile acestora la atacuri drept "isterie josnică". În cadrul emisiunii sale de la Rossiya-1, Soloviov a criticat pe cei care se plâng de situația din Belgorod, susținând că autoritățile au luat măsuri adecvate, inclusiv amenajarea de adăposturi.

În replică, un canal de știri local a îndemnat cetățenii să îi lase comentarii pe rețeaua de socializare VKontakte, invitându-l să experimenteze viața sub amenințarea bombardamentelor. Mesajele adresate lui Soloviov includ sugestii ca acesta să trăiască și să lucreze în condițiile în care sirenele de alarmă sunt o prezență constantă, iar rachetele reprezintă o amenințare reală pentru locuințe și vieți omenești.

Bombardamentele asupra Belgorodului s-au intensificat în ultimele săptămâni, în special în timpul alegerilor prezidențiale din luna martie. Guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, a raportat că într-o singură săptămână, 16 civili au fost uciși și 98 răniți. În plus, locuitorii din districtul Graivoron, situat la granița cu Ucraina, au inițiat o petiție către președintele Vladimir Putin, cerându-i să nu îi abandoneze în fața atacurilor. Petiția a strâns peste șase mii de semnături într-o săptămână.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---