Social

Incendiu puternic în zona dintre Gara Basarab și Podul Grant din Capitală. A fost emis mesaj RO-Alert

schedule 11 ian. 2024, 13:17

Incendiu puternic în zona dintre Gara Basarab și Podul Grant din Capitală. A fost emis mesaj RO-Alert
Ziua de Constanta/Youtube

Un incendiu de proporții a izbucnit în zona dintre Gara Basarab și Podul Grant. Flăcările au cuprins două vagoane de tren dezafectate. Pompierii intervin pentru a potoli flacăra deschisă și degajările de fum.

Incendiu la două vagoane în zona dintre Gara Basarab și Podul Grant

Un incendiu puternic are loc în zona dintre Gara Basarab și Podul Grant, la două vagoane de tren dezafectate. Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin pentru stingerea focului care produce degajări de fum puternice.

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date", informează ISU B-IF.

Reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov au transmis că având în vedere modul de manifestare a incendiului, care prezintă posibilitate de extindere şi la alte vagoane, dispozitivul se suplimentează cu 2 autospeciale de stingere.

De asemenea, deoarece degajările de fum sunt imense, populația a fost avertizată și informată cu ajutorul unui mesaj prin sistemul RO-Alert.

Pompierii luptă cu flăcările în continuare pentru a evita răspândirea incendiului. ISU București-Ilfov anunță că flăcările se extind cu repeziciune, iar astfel este nevoie de o intervenție cu mai multe dispozitive.

"Având in vedere modul de manifestare a incendiului, dispozitivul se suplimentează cu 5 cisterne de mare capacitate pentru a realiza rezerva de apă. În total acţionează 9 autospesciale de stingere cu apă și spumă şi 5 cisterne", precizează ISU-B-IF.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---