Horoscop

Horoscop azi, 21 februarie 2023

schedule 21 feb. 2023, 08:27

Horoscop azi, 21 februarie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Deschide-ți aripile!

Astrele te sfătuiesc să îți deschizi aripile către visele tale și să pornești cu încredere către viitor. Te așteaptă o etapă interesantă în fața ta, tu doar trebuie să găsești curajul necesar pentru a porni la drum. Ești sub paza divină și te simți cu adevărat protejat și iubit!

Taur – Acum ori niciodată

Este timpul să acționezi, iar astrele îți deschid toate drumurile pe care tu trebuie să pășești! Ești într-un moment important al vieții tale, iar cuvintele pe care le rostești acum vor avea mare însemnătate pentru cineva din jurul tău! Fă ceea ce simți acum, pentru că este posibil să nu mai ai această ocazie!

Gemeni – Lupte de orgoliu

Este posibil să te găsești în situația în care să fii într-o luptă de orgoliu cu cineva care ți-a fost foarte apropiat, la un moment dat. Caută să creezi un echilibru între minte și suflet și dezvoltă-ți capacitatea de a redresa fiecare situație în favoarea ta!

Rac – Nu rămâne încrâncenat!

Este posibil ca o situație mai veche să te facă să te simți tensionat, iar unele resentimente să îți apese inima. Nu lăsa lucrurile să rămână așa, pentru că ai puterea de a te vindeca și a-țoi schimba destinul. Vezi ce lecții prețioase ai acumulat, dar și cum ultimele evenimente te-au ajutat să ajungi unde ești acum.

Leu – Încercări eșuate

Este posibil să încerci să reiei o anumită legătură sau să faci pace cu cineva din trecutul tău. Încercările tale nu sunt privite cu ochi buni de către cei din jur și este posibil să îți dai seama ca totul este un eșec. Astrele te sfătuiesc să nu renunți și să își menții intențiile bune și curate.

Fecioară – Vei avea parte de multe provocări

Este posibil ca cineva din trecutul tău să te surprindă neplăcut sau să te pună în fața unor situații limită. În orice caz, astrele întrevăd o situație tensionată și o problemă nerezolvată din experiențele tale mai vechi. Poate este timpul să îți schimbi atitudinea cu care privești lucrurile!

Balanță – Experiențe din care ai ce învăța

Ai parte de experiențe interesante, din care vei avea multe lucruri de învățat. Chiar dacă acum nu găsești rostul celor întâmplate, astrele vor să te liniștească și îți oferă motive pentru care să continui cu entuziasm tot ceea ce ai început. Experiențele de acum te vor conduce pe drumuri interesante, către destinațiile unde trebuie să ajungi.

Scorpion – Nu rămâne în urmă!

Este posibil să simți că cineva îți controlează viața sau că are putere asupra deciziilor tale. Nu îți pasa responsabilitățile în mâinile altcuiva, mai ales dacă ai de luat câteva decizii radicale. Astrele te sfătuiesc să nu rămâi în urmă și să nu te îndepărtezi de la calea ta!

Săgetător – Nu lăsa frica să te controleze

Astrele te împing de la spate să faci anumite alegeri, mai ales acum când totul depinde de tine. Nu lăsa frica să pună stăpânire pe tine și să iei decizii care nu sunt potrivite sufletului tău. Asumă-ți responsabilitatea propriei vieți și vei vedea că ai doar de câștigat!

Capricorn – Noi oportunități

Fiecare zi este o nouă ocazie prin care să demonstrezi ceea ce poți! Ești făcut pentru a învinge, așa că nu te opri până când nu simți că ai ajuns într-un punt final și ai atins obiectivele pe care ți le dorești. Drumul este lung, însă totul merită!

Vărsător – Crede în tine!

Crede în tine și în principiile tale, chiar dacă cei din jur nu sunt alături de tine. Este posibil ca familia și prietenii apropiați să nu împărtășească aceleași principii ca tine, însă acest lucru nu trebuie să de descurajeze.

Pești – O nouă etapă

O nouă etapă a vieții tale este pe cale să înceapă, iar tu ești pregătit să începi să simți din nou bucuria vieții. Lecțiile din trecut te vor ajuta să iei cele mai bune alegeri pentru sufletul tău și să îți demonstrezi că ești în stare de orice!

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---