Horoscop

Horoscop azi, 18 martie 2023

schedule 18 mar. 2023, 04:05

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Nu iti neglija partenerul de cuplu

Astazi te relaxezi si te bucuri de prima zi de weekend. Pregatesti noi proiecte profesionale, asa ca ar fi bine sa incepi saptamana cu forte noi de munca. Nu iti neglija partenerul de cuplu, aminteste-ti ca este important ca in viata sentimentala sa existe comunicare si intelegere. Pentru ca totul sa fie ca pana acum, asigura-te ca iti faci timp si pentru persoana iubita.
Vezi video aici »

Taur - Esti cu zambetul pe buze intreaga zi

Astazi ai parte de surprize si vesti minunate, care transforma aceasta zi intr-una perfecta. O conversatie placuta cu partenerul de cuplu, o convorbire telefonica cu un membru al familiei sau o iesire in oras cu prietenii te pot destinde, schimbandu-ti in bine starea de dispozitie. 
Vezi video aici »

Gemeni - Simti nevoia sa te odihnesti

Ai avut parte de o saptamana de foc si urmeaza inca o saptamana si mai grea. Profita de acest weekend pentru a te relaxa si a te bucura de compania celor dragi. Scapa de tensiunea acumulata in ultima perioada cu ajutorul unor activitati in aer liber. Pana si o plimbare prin parc te poate binedispune.
Vezi video aici »

Rac - Esti pregatita pentru noi schimbari

Profita de aceasta zi pentru a iti face ordine in ganduri si in viata. Mare atentie la alegerile pe care le faci, aminteste-ti ca acestea sunt pentru o perioada de timp indelungata si ca iti pot afecta relatia cu cei din jurul tau. Daca ai nevoie de sfaturi, partenerul de cuplu este mai mult decat fericit sa te ajute in aceasta situatie dificila.
Vezi video aici »

Leu - Reusesti sa eviti un conflict in viata de cuplu

Incepi ziua cu numeroase activitati care te binedispun. O discutie neasteptata cu partenerul de cuplu iti poate schimba complet comportamentul. Incearca sa fii calma, sa gasesti cu mare grija cuvintele pe care urmeaza sa le spui si, cel mai important, sa te asiguri ca amandoi aveti aceleasi prioritati in viata.
Vezi video aici »

Fecioara - Ai parte de o discutie foarte interesanta

O persoana apropiata tie, a carei parere conteaza foarte mult in deciziile pe care le iei, este de acord sa aveti o discutie importanta. In urma acestei conversatii, vei intelege care sunt lucrurile de care ai cu adevarat nevoie de in viata. Iti poti schimba modul de gandire sau planurile asupra carierei profesionale.
Vezi video aici »

Balanta - Partenerul de cuplu iti face cateva surprize frumoase

Ziua de sambata te gaseste mai fericita ca niciodata: fie ai parte de o conversatie extrem de placuta cu un membru al familiei, fie un prieten te surprinde cu un cadou, fie partenerul de cuplu iti ofera dovezi de dragoste. Important este sa te bucuri de aceasta zi si de soarele de primavara. Incheie seara cu un film de romantic sau o comedie de calitate.
Vezi video aici »

Scorpion - Ziua de sambata este dedicata relaxarii

Dupa problemele de sanatate din ultima perioada, este timpul pentru o zi de relaxare si rasfat. Iti incepi dimineata cu zambetul pe buze: primesti o veste neasteptata de la un prieten indepartat, de care nu ai mai auzit de foarte mult timp. Daca vrei sa te bucuri de aceasta duminica, stai departe de telefon sau de alte surse de informare.
Vezi video aici »

Sagetator - Faci o alegere neasteptata

Te pregatesti sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce vrei sa faci. Viitorul tau depinde de alegerea pe care urmeaza sa o iei. Este important sa analizezi fiecare lucru in parte si sa te asiguri ca ai pus in balanta toate aspectele importante. Partenerul de cuplu iti va fi alaturi si te va felicita pentru curajul de care ai dat dovada.
Vezi video aici »

Capricorn - Esti pregatita pentru schimbari pe plan sentimental

Cupidon este gata sa loveasca. In cazul in care iti este teama sa nu fii dezamagita din nou, aminteste-ti ca in viata trebuie sa faci compromisuri pentru a fi fericit. Important este sa stii sa iei alegerile potrivite la momentul potrivit si sa iti setezi prioritatile. Seara se poate incheia cu o iesire in oras in compania prietenilor sau a unei noi cuceriri.
Vezi video aici »

Varsator - Este momentul sa inveti sa faci compromisuri

O cearta neasteptata cu partenerul iti poate schimba buna dispozitie inca de la primele ore ale diminetii. Renunta la stilul incapatanat cu care rezolvi problemele si invata sa asculti si sa fii alaturi de persoana care te-a sprijinit pana acum. Cateva mici surprize la munca iti pot ridica starea de spirit. Discutiile cu partenerii de afaceri pot aduce in prim plan o colaborare neasteptata.
Vezi video aici »

Pesti - Daca vrei sa faci o cucerire, aceasta este cea mai buna perioada

La locul de munca poti primi cateva sarcini suplimentare, care este posibil sa iti incurce planurile si sa te tina peste program. Chiar si asa, in aceasta seara vei avea ocazia sa te relaxezi in compania prietenilor. In cazul in care vrei sa cuceresti o persoana, acum este momentul. Ai suficienta incredere in tine iar astrele par a fi de partea ta.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---