Horoscop

Horoscop azi, 14 martie 2023

schedule 14 mar. 2023, 04:00

Horoscop azi, 14 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Te pregătești pentru ceva măreț

Te pregătești pentru ceva măreț și ești pus pe fapte mari. Gândurile tale sunt optimiste, iar încrederea în sine nu îți lipsește. Poți face o schimbare radicală acum, iar astrele te sprijină și te susțin în direcția pe care vrei să mergi.

Taur – Ieși din zona de confort

Ieși din zona de confort și te apropii tot mai mult de varianta ta cea reală, autentică. Schimbarea are loc în sufletul tău, iar acum este momentul perfect pentru a te elibera de toate convingerile pe care le-ai împrumutat de la cei din jur.

Gemeni – Te simți cel mai bine cu tine

Tu cu tine te simți cel mai bine, ceea ce înseamnă că nu vei mai căuta aprobarea celor din jur. Nu te mai interesează să ai lângă tine oameni care nu îți doresc creșterea și evoluția. Sprijinul tău ești chiar tu și reușești să te bazezi pe propriile forțe!

Rac – Rutina se schimbă

Rutina cu care te-ai obișnuit este pe cale să se schimbe, iar tu vei căpăta un nou elan pentru a face ceea ce simți. Ai încredere în instinctul tău și te lași dus de val. Schimbările importante pot apărea în această perioadă, chiar atunci când te aștepți mai puțin.

Leu – Dragoste cu năbădăi

Este posibil ca relația ta să sufere anumite schimbări, iar tu să fii nevoit să iei decizii cu inima tensionată. Nu ești mulțumit de prezent și încerci să repari lucrurile, pentru amândoi. Din păcate, tu poți să iubești pentru doi, așa că este posibil ca o anumită situație să îți deschidă ochii.

Fecioară – Te lași cuprins de moment

Nu te mai gândești nici la trecut și nu îți mai faci griji nici legate de prezent. Ești într-un moment al vieții tale când te focusezi exclusiv pe clipa de acum. În orice circumstanță te-ai afla, te simți iubit și înțeles, exact așa cum ești acum.

Balanță – Noi descoperiri

Faci noi descoperiri despre tine și despre cei din jurul tău. Orice este posibil acum, inclusiv dezvăluirea unor secrete de familie. Sufletul tău este tulburat, însă, dacă ai încredere deplină în cineva drag, aceasta se va ușura. Astrele te sfătuiesc să vorbești despre ceea ce te macină.

Scorpion – Nu rămâne în trecut

Vindecarea se află în prezent, iar astrele îți promit numeroase situații minunate pentru viitor. Ai de descoperit o lume nouă în perioadă următoare, ceea ce te va fascina. Ești într-o continuă auto-cunoaștere și vrei să afli cât mai multe despre tot ceea ce te înconjoară. Deschide-te mai mult spre Univers, iar tu vei primi lumina Divină.  

Săgetător – Nu renunța!

Nu renunța la tine și la planurile tale! Ești indecis, iar cei mai influenți oameni din jurul tău te pot face să te abați de la drumul pe care ți l-ai propus. Inima ta este o oază infinită de iubire și ar trebui să începi prin a-ți oferi ție sprijin și atenție!

Capricorn – Nu te compromite

Ești pus pe fapte mari, ceea ce înseamnă că vrei să faci curățenie generală în sufletul tău. Poți ierta oameni din trecut, însă nu trebuie să îi primești din nou în viața ta. Astrele te sfătuiesc să ai mare grijă la felul în care te poți pune mult prea ușor pe locul doi.

Vărsător – Eliberează-te de resentimente!

Eliberează-te de resentimente și vezi viața cu alți ochi! Lumina din sufletul tău strălucește și te poate direcționa acolo unde trebuie să ajungi. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa cuprins de deznădejde! Nu este cazul, pentru că Dumnezeu te va ajuta la fiecare pas!

Pești – Ești pregătit pentru tot ceea ce urmează!

Ești pregătit pentru tot ceea ce urmează, așa că astrele te sfătuiesc să nu îți mai faci griji. Ești predispus la gânduri și neliniști, însă nu este cazul să te alarmezi. Tot timpul există o soluție, chiar dacă îți vine greu să o vezi în acest moment.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---