Horoscop

Horoscop azi, 01 aprilie 2023

schedule 01 apr. 2023, 04:04

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Trebuie să fii sinceră cu partenerul de cuplu

Ai parte de o zi agitată, destul de dificilă, cu schimbări neașteptate în ceea ce privește ideile tale de afaceri. Nu te aștepta că lucrurile să fie simple deoarece totul se întâmplă foarte rapid și de aceea trebuie să fii mai vigilentă ca niciodată. O discuție importantă cu partenerul de cuplu te poate ajută să îți găsești liniștea și pacea interioară.
Vezi video aici »

Taur - Nu face schimbări pe plan profesional

Începi weekendul cu mult optimism și vrei să îți pui cât mai repede planurile în aplicare. Ai visuri mărețe și ești convinsăcă viața ta se va schimba radical datorită acestor modificări. Din păcate, aceasta nu este cea mai bună zi pentru a face asemenea alegeri, ci pentru a medita și a analiza situația în care ești. 
Vezi video aici »

Gemeni - Este timpul să îți rezolvi problemele sentimentale

Dimineața începe cu o ședință neașteptată și destul de importantă la locul de muncă. Este indicat să te asiguri că profiți de această situație pentru a demonstra superiorilor că ești persoana potrivită pentru noile proiecte. Pe plan sentimental se anunță numeroase schimbări. Viața amoroasă a fost lăsată pe plan secund în ultima perioadă.
Vezi video aici »

Rac - Ești aglomerată cu proiecte importante

Te bucuri de schimbări în bine pe plan profesional însă, din păcate, pe lângă toate beneficiile aduse, toate aceste modificări au și numeroase dezavantaje. Din păcate pentru tine, vei avea o zi încărcată și stresantă, cu numeroase ședințe, discuții aprinse și conflicte minore. În cazul în care ți-ai făcut planuri pentru seară, ar fi bine să le anulezi, rămâi câteva ore peste program.
Vezi video aici »

Leu - Înveți să fii sinceră cu oamenii din jurul tău

Această zi este perfectă pentru a interacționa cu cei din jurul tău. Încearcă să fii mai optimistă și mai încrezător în forțele proprii. Este important să înveți să lași de la tine și să ceri ajutorul atunci când simți că ești în impas și nu te poți descurca în rezolvarea unei probleme. Discuțiile cu familia sau prietenii apropiați îți pot fi de mare ajutor în dezvoltarea psihologică.
Vezi video aici »

Fecioară - Acceptă lecțiile pe care le primești

Ai parte de o zi dificilă, cu modificări majore în ceea ce privește viața profesională. Un conflict cu partenerul de muncă îți poate schimba buna dispoziție. Pentru a rezolva această problemă, încearcă să fii diplomată, să îți păstrezi calmul și să nu exagerezi cu dramatismul. Pe plan sentimental, astrele îți pregătesc terenul pentru o nouă cucerire.
Vezi video aici »

Balanță - Astrele te sfătuiesc să nu grăbești lucrurile

Ești foarte dornică să vezi rezultate în proiectele tale și de aceea este posibil să vrei să grăbești lucrurile. Îți recomand să ai răbdare și să lași că lucrurile să evolueze normal, natural. Spre seară vei primi o veste neașteptată din partea unui membru al familiei sau a unei persoane foarte apropiate. 
Vezi video aici »

Scorpion - Nu lua decizii importante astăzi

Cel mai bine ar fi ca astăzi să te axezi doar pe gândit proiecte și făcut planuri; limitează-te doar la aceste sarcini și încearcă să eviți întâlniri importante sau negocierile dure. Nu este o perioadă bună pentru a interacționa cu superiorii și colaboratorii. 
Vezi video aici »

Săgetător - Te ocupi de probleme profesionale

Ziua de astăzi este una mai aglomerată decât celelalte; ai rămas în urmă cu sarcinile primite la locul de muncă, iar acum a venit timpul să recuperezi. Îți planifici timpul astfel încât să te ocupi de tot până la sfârșitul programului, însă cel mai probabil acest lucru nu va fi posibil din cauza volumului mare de muncă. 
Vezi video aici »

Capricorn - Astăzi primești o sumă de bani

Ziua de astăzi este una destul de aglomerată pentru tine, însă știi cum să îți planifici timpul astfel încât să îți poți rezolva toate treburile. După orele prânzului este posibil să primești o suma de bani de la un partener sau chiar de la superiori; te gândești să faci o investiție majoră. 
Vezi video aici »

Vărsător - Pot apărea probleme în relația de cuplu 

În prima parte a zilei te ocupi de sarcinile profesionale; eșți concentrat și încerci să rezolvi totul până la sfârșitul programului de muncă. Spre seară, o discuție cu partenerul de cuplu se poate transforma într-un conflict; îți recomand să aplanezi această situație înainte ca unul dintre voi să fie rănit. 
Vezi video aici »

Pești - Nu uita că și mâine e o zi

Nu te aglomera cu prea multe sarcini deoarece este posibil să cedezi nervos; fiecare task pe care îl primești presupune multă responsabilitate și concentrare. Oferă-ti posibilitatea de a lua pauze și nu sta și peste program. Suntem abia la începutul lunii, fii mai atentă cu propria persoană.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---