Locale

Bărbat reținut pentru abordarea elevilor cu pliante de videochat și deținere de substanțe interzise la Iași

schedule 10 apr. 2024, 06:35

Bărbat reținut pentru abordarea elevilor cu pliante de videochat și deținere de substanțe interzise la Iași
Ajdin Kamber/Shutterstock
Bărbat de 38 de ani reținut lângă liceu în Iași pentru distribuirea de pliante videochat și posesia de substanțe interzise.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reținut de jandarmi în apropierea unui liceu din Iași, după ce a fost surprins distribuind pliante pentru videochat elevilor instituției. În timpul intervenției, autoritățile au descoperit că individul avea asupra sa substanțe interzise și era însoțit de doi câini considerați periculoși, unul dintre aceștia nefiind echipat cu botniță, conform legislației în vigoare.

Incidentul a avut loc în parcarea liceului, unde un echipaj de jandarmi a observat comportamentul suspect al bărbatului. În urma verificărilor efectuate cu ajutorul aplicației E-DAC, s-a constatat că pe numele acestuia exista o semnalare anterioară, motiv pentru care a fost predat Poliției pentru investigații suplimentare.

În timpul controlului corporal preventiv, autoritățile au găsit asupra bărbatului o folie de aluminiu care conținea o substanță vegetală de culoare brun-verzuie, suspectată a fi o substanță cu efect psihoactiv. În consecință, au fost întocmite actele de sesizare pentru deținerea fără drept a substanțelor interzise, iar bărbatul a fost sancționat și pentru nerespectarea normelor privind deținerea câinilor periculoși.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---