Tânără reținută pentru tentativă de omor în București

26 mar. 2024, 14:00
https://pixabay.com/photos/technology-police-car-roof-2500010/
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Tânără de 26 ani arestată în București pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un bărbat în locuința sa.

O tânără de 26 de ani a fost arestată preventiv în București, fiind acuzată de tentativă de omor după ce a înjunghiat un bărbat de 46 de ani. Incidentul a avut loc în locuința victimei, iar inițial, atât femeia cât și bărbatul au oferit autorităților o versiune falsă a evenimentelor, susținând că agresiunea s-a petrecut în altă locație.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în noaptea de 22 spre 23 martie 2024, în timpul unei vizite la domiciliul bărbatului, situat în sectorul 1 al Capitalei, femeia l-a atacat pe acesta cu un cuțit, provocându-i răni grave care au necesitat intervenție chirurgicală. Inițial, victima a declarat că a fost înjunghiată în timpul unei altercații în zona Gării de Nord, însă perchezițiile și probele adunate au indicat că agresiunea a avut loc în locuința sa.

După ce a fost reținută pentru 24 de ore, un judecător de drepturi și libertăți a decis arestarea preventivă a tinerei. Anchetatorii încearcă acum să determine natura relației dintre cei doi, având în vedere că ambele părți au oferit inițial declarații false cu privire la circumstanțele incidentului.



Citeste si