Social Showbiz

Modelul Andre Bîrleanu a fost arestat în Bucureşti. Acesta ar fi bătut, sechestrat și violat o tânără

schedule 29 sept. 2023, 14:21

Modelul Andre Bîrleanu a fost arestat în Bucureşti. Acesta ar fi bătut, sechestrat și violat o tânără
Catalin Maruta/Youtube

Modelul Andre Bîrleanu a fost arestat în București și este acuzat de lipsire de libertate şi viol. Acesta ar fi obligat o tânără să meargă la el acasă, a sechestrat-o, a bătut-o şi a violat-o.

Andre Bîrleanu, acuzat de viol și sechestrare

Cunoscutul model Andre Bîrleanu, pe numele său real Vivien Adrian Bîrleanu, a fost arestat, joi, de Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Andre Bîrleanu este acuzată de lipsire de libertate şi viol. Potrivit anchetei în curs, în noaptea de 27 septembrie, Andre se afla în compania unei femeie. Cei doi au ajuns în fața casei bărbatului, iar acesta ar fi rugat-o să urce, însă aceasta l-ar fi respins.

Fiind enervat de refuzul femeii, bărbatul ar fi luat-o la bătaie şi a urcat-o cu forţa în apartament, unde a continuat să îi aplice lovituri, după care ar fi violat-o. A doua zi după tot calvarul trăit, femeia a mers direct la Poliţie şi a depus o plângere împotriva lui Andre Bîrleanu.

De asemenea, a mers la Medicina Legală, unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal în care medicii legişti au depistat că rănile suferite necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale. Andre Bîrleanu a fost reținut pe baza plângerii victimei şi a certificatului medico-legal. Procurorii l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare, iar aceasta a fost admisă de judecători.

Nu este prima oară când modelul Andre Bîrleanu este implicat în evenimente de acest gen. În anul 2022, între Andre Bîrleanu și fosta sa iubită, o tânără din Republica Moldova, model de talie mondială, au izbucnit diverse scandaluri și acuzații grele. Femeia a solicitat şi a obţinut un ordin de protecţie împotriva modelului român.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---