Mama tinerei ucise pe litoral solicită daune morale și schimbarea încadrării juridice a faptei

11 mar. 2024, 17:27
https://pixabay.com/photos/hammer-libra-dish-justice-law-802301/
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Mama unei tinere ucise cere omor calificat și daune de 100.000€. Victima a fost înjunghiată de colega de cameră, iar corpul ascuns într-un geamantan.

Mama Alinei, tânăra de 18 ani ucisă în vara anului trecut pe litoralul românesc, a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei din omor în omor calificat și solicită daune morale în valoare de 100.000 de euro. Incidentul tragic a avut loc în stațiunea Saturn, unde victima a fost înjunghiată de colega sa de cameră, iar cadavrul a fost ascuns într-un geamantan și abandonat într-un parc din Mangalia.

Conform declarațiilor avocatului Adrian Cuculis, care reprezintă familia victimei, inculpata a sustras cardurile bancare ale Alinei după comiterea crimei și a efectuat retrageri frauduloase de bani. Avocatul a evidențiat cruzimea actului, menționând că victima a încercat să se apere timp de mai multe minute în timp ce agresoarea a continuat să o înjunghie.

La primul termen de judecată, va fi luată în discuție cererea de schimbare a încadrării juridice. Parchetul Tribunalului Constanța a descris modul în care inculpata a comis crima și a încercat să ascundă urmele acesteia, inclusiv prin implicarea neștiutoare a unui coleg și a unui taximetrist în transportul geamantanului.

Tânăra acuzată a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, motivând că a avut loc pe fondul unor neînțelegeri între ea și victima, cu care împărțea camera în timp ce lucrau ca și cameriste la un hotel din Saturn.



Citeste si