Social

Accident grav pe DN1, la Predeal. Cinci persoane au avut de suferit. Traficul este blocat

schedule 02 dec. 2023, 16:14

Accident grav pe DN1, la Predeal. Cinci persoane au avut de suferit. Traficul este blocat
Antena 3/Youtube

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă după-amiază, pe DN1, în zona localității Predeal. Mai multe persoane au fost rănite, iar traficul este blocat.

Accident grav la Predeal. Mai multe persoane au avut de suferit

Un accident rutier s-a produs pe DN1, în zona localității Predeal, sâmbătă după-amiază. Traficul din zonă a fost blocat din cauza impactului dintre mai multe mașini.

Accidentul a dus la tamponarea a trei autovehicule, iar în urma coliziunii acestora, cinci persoane au avut de suferit. Aceștia au fost preluați de ambulanțe și au beneficiat de sprijin medical.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul rutier.

Din cauza poziției vehiculelor implicate în accident, circulația rutieră a fost blocată, drept pentru care traficul rutier va fi reluat de îndată ce va fi posibil, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Poliția Brașov le recomandă conducătorilor auto să fie atenți la volan, să conducă cu atenție sporită și să respecte semnalizarea rutieră.

Accidentul rutier a fost surprins de camera de bord a mașinii în fața căreia s-a produs impactul. Potrivit înregistrării video o mașină de teren ar fi pierdut controlul volanului din motive necunoscute și a intrat pe contrasens, frontal, în vehiculul care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

Un alt al treilea autoturism a intrat în cei doi. Din această cauză, traficul a fost blocat mai bine de o oră. În acest moment circulația rutieră are loc pe o singură bandă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---