Locale

Accident grav în Bihor: Două vehicule de mare tonaj s-au ciocnit și au luat foc

schedule 13 iun. 2024, 11:14

Accident grav în Bihor: Două vehicule de mare tonaj s-au ciocnit și au luat foc
Vlad Ispas/Shutterstock
Accident rutier în Bihor: coliziune între camion și cisternă, urmată de incendiu. Intervenție ISU rapidă, fără victime grave.

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineață în localitatea Ceica, județul Bihor, implicând un camion care transporta tuburi de metal și o cisternă încărcată cu praf de beton. În urma coliziunii violente, ambele vehicule au fost cuprinse de flăcări.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a intervenit rapid la fața locului cu echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și șase echipaje de pompieri militari, dotate cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2. A fost mobilizată și o autospecială CBRN pentru evaluarea situației, însă aceasta a fost întoarsă din drum după ce s-a stabilit natura încărcăturii.

Șoferii ambelor vehicule au reușit să se autoevacueze înainte ca focul să se extindă. Unul dintre ei a fost asistat medical la locul accidentului și ulterior transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, în timp ce celălalt a refuzat să fie dus la spital. Incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute, dar a provocat distrugeri semnificative atât la capetele tractor, cât și la semiremorcile celor două autovehicule.

Autoritățile continuă să investigheze cauzele exacte ale accidentului și să evalueze pagubele produse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

33 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00010
USD
USD: 4.6516 RON
0.00410
GBP
GBP: 5.882 RON
0.01830
HUF
HUF: 1.2542 RON
0.00240
BGN
BGN: 2.5446 RON
CHF
CHF: 5.1861 RON
0.00060
Convertor valutar

Rezultat: ---