Showbiz

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, pregătite pentru America Express. Ce au declarat înainte să plece în Columbia: „Ne vom folosi de farmecul personal”

schedule 26 mai 2023, 13:42

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, pregătite pentru America Express. Ce au declarat înainte să plece în Columbia: „Ne vom folosi de farmecul personal”

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt pregătite pentru America Express, iar înainte de a pleca în aventura vieții lor, au făcut câteva declarații despre pregătirile pe care le-au făcut, despre felul în care vor proceda ca să facă rost de mâncare, dar și despre sfaturile pe care le-au primit din partea apropiaților.

Cum s-au pregătit Laura Giurcanu și Sânziana Negru pentru America Express

Zilele acestea, vor începe filmările pentru America Express, una dintre cele mai cunoscute și apreciate emisiuni de la noi din țară, iar sezonul acesta vine la pachet cu o serie de surprize. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au acceptat propunerea de a face parte din acest proiect, fără a sta prea mult pe gânduri, fiind conștiente la fel ca toți ceilalalți concurenți de faptul că este o ocazie unică în viață de care trebuie să se bucure cu adevărat.

Înainte de a pleca în prima țară de pe „Drumul Soarelui”, cele două influencerițe au dat și câteva declarații despre ceea ce urmează să li se întâmple. Sânziana Negru crede că ea și buna sa prietenă se vor descurca de minune și nu vor duce lipsă de nimic, deoarece se vor folosi de farmecul lor personal, pentru a obține tot ceea ce au nevoie și anume cazare și mâncare. Un avantaj pe care consideră că îl au este faptul că știu spaniolă, ceea ce înseamnă că vor reuși să discute cu localnicii și să le explice exact ce își doresc de la ei.

„Eu nu cred că o să facem foamea pe acolo, mă bazez pe faptul că ne vom folosi de farmecul personal pentru a obține mâncare, cazare, spaniolă știm, așa că nu ne facem griji”, a declarat Sânziana Negru pentru Antena Stars.

Laura Giurcanu a povestit că au pus în bagaj foarte multe lucruri, pentru a se descurca în orice situație, chiar și dacă ar ninge în țările respective, ar avea ce să poarte. Îndrăgitele influencerițe nu au uitat nici de cosmetice, pentru că vor să arate impecabil în fața camerelor de filmat.

„De toate! De ploaie, de soare, de vânt, costum de baie, în caz că ninge, dacă e ceva avem, adică suntem pregătite. Avem și foarte multe cosmetice, ne-am pus ca să avem ce să cărăm”, a zis Laura Giurcanu la rândul ei.

Înainte de a pleca, acestea au primit și câteva sfaturi din partea apropiaților, iar cel mai important a fost acela de a se distra și de a se bucura de experiență cu adevărat.

„Toată lumea mi-a zis să mă distrez, să mă simt bine, să mă bucur de experiență și că totul o să fie așa cum trebuie”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---