Horoscop

Horoscop azi, 26 mai 2023

schedule 26 mai 2023, 04:03

Youtube 9news
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Tot ce ai visat este la un pas distanță

Tot ceea ce tu ai visat vreodată este la un pas de a se îndeplini. Pregătește-te sufletește și mental pentru tot ceea ce urmează. Universul ți-a pregătit tot ceea ce tu ți-ai dorit.
Vezi video aici »

Taur – Ai nevoie de o pauză

Ai nevoie de o pauză de la agitația cotidiană, mai ales că sufletul tău se simte extenuat. Lasă grijile în mâinile Universului și vei vedea că totul în jurul tău se va aranja, fix așa cum îți dorești.
Vezi video aici »

Gemeni – Muncești pentru visele tale

Muncești pentru visele tale și dai dovadă de multă ambiție. Este posibil ca în jurul tău să existe oameni care vor dori să îți pună piedici în mod intenționat. Cu toate acestea, tu ești prevăzător și dai dovadă de multă înțelepciune.
Vezi video aici »

Rac – Alegi cu sufletul

Alegi cu sufletul tot ceea ce vrei să faci în continuare. Depinde de tine tot ceea ce va urma în viitor, așa că ai grijă în ce direcție vei continua să mergi. Lasă lucrurile să decurgă liniștit și nu grăbi nicio situație!
Vezi video aici »

Leu – Spui multe lucruri pe care le vei regreta

Impulsivitatea este la cote înalte, ceea ce înseamnă că acțiunile pe care le desfășori acum nu îți vor fi benefice. Este posibil ca pe viitor să regreți tot ceea ce faci acum, așa că ai grijă atunci când vrei lua o decizie.
Vezi video aici »

Fecioară – Te impui într-o anumită situație

Te impui într-o anumită situație și observi că lucrurile în jurul tău încep să se miște. Te simți mai eliberat acum că vezi cum planurile tale prind contur. În orice caz, astrele îți recomandă să te bazezi și pe experiența pe care ai acumulat-o până acum.
Vezi video aici »

Balanță – Dorințe îndeplinite

Dorințele tale prind contur și până la îndeplinirea lor nu mai este decât un singur pas. Ai muncit pentru a ajunge în acest punct, iar Universul ți-a auzit rugăciunile. Ia o pauză acum și bucură-te pentru tot ceea ce ai acumulat.
Vezi video aici »

Scorpion – Cuvinte nespuse

Este posibil ca în sufletul tău să existe anumite cuvinte nespuse, care să îți îngreuneze situația. Dă-i voie sufletului tău să se elibereze de toate sentimentele negative. Universul îți va oferi vindecarea de care ai nevoie.
Vezi video aici »

Săgetător – Prietenii destrămate

Este posibil ca în această perioadă să ai parte de anumite dezamăgiri din partea prietenilor tăi. Anumite relații se pot destrăma, iar încrederea îți poate fi trădată. Ai grijă de sufletul tău și încearcă să te apropii mai mult de Divinitate. Acolo vei găsi toate răspunsurile pe care le cauți!
Vezi video aici »

Capricorn – Dai tonul distracției

Dai tonul distracției și ești în centrul atenției. Cei dragi te vor să le fi aproape și îți caută prezența. Invitațiile nu se opresc, astfel că tu ești nevoit să îți împarți timpul și să fii în mai multe locuri deodată.
Vezi video aici »

Vărsător – Ești pe drumul cel bun

Ești pe drumul cel bun și ai aflat care este calea pe care trebuie să o urmezi. Indiferent de obstacole, știi exact ce vrei să faci și încotro te îndrepți. Persoanele potrivite se vor alătura călătoriei tale, fără ca măcar tu să le ceri acest lucru.
Vezi video aici »

Pești – Te afli la o răscruce de drumuri

Te afli la o răscruce de drumuri și nu mai știi pe ca cale trebuie să mergi mai departe, Simți că nimic nu este pentru sufletul tău, iar dezamăgirea se instalează în tine. Astrele te sfătuiesc să nu disperi, pentru că fiecare etapă are scopul ei.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---