Showbiz

Robert Moscalu, declarații cu ochii în lacrimi despre moartea mamei sale. Momente emoționante la Survivor All Stars

schedule 31 ian. 2024, 10:08

Robert Moscalu, declarații cu ochii în lacrimi despre moartea mamei sale. Momente emoționante la Survivor All Stars
Sursa foto: YouTube VOYO Romania

Robert Moscalu a făcut o serie de declarații cu ochii în lacrimi despre moartea mamei sale. Războinicul i-a făcut pe mulți dintre colegii lui să plângă. Iată ce a povestit!

Robert Moscalu, despre moartea mamei sale

Survivor All Stars este o reală provocare pentru concurenții care au ales să participe în sezoanele anterioare. Unii dintre ei se văd pentru prima dată și își fac legături pe viață, datorită poveștilor asemănătoare de viață. Într-un moment de liniște, înainte de probe, Războinicii au purtat niște discuții de-a dreptul emoționante, iar Robert Moscalu a vorbit despre un moment greu pe care l-a trăit și care l-a marcat pe viață.

Mama acestuia se confrunta de mai bine de patru ani cu o boală grea, iar trupul ei a cedat la un moment, concurentul de la Survivor All Stars având vârsta de doar 17 ani. Cel mai dureros a fost să o vadă pe femeia care l-a adus pe lume stingându-se chiar în brațelele sale.

Chiar și acum, după ce au trecut ani buni de la tragedie, îi este extrem de greu să explice în cuvinte durerea pe care a simțit-o. Colegii lui, Andrei Ciobanu și Relu, au trecut prin situații asemănătoare și au izbucnit în lacrimi, la auzirea poveștii pe care le-a spus Robert Moscalu. Durerea aproie oamenii și așa s-a întâmplat și în cazul lor, mai ales că în Republica Dominicană sunt singurii și departe de cei dragi, în clipele în care simt nevoia să discute cu cineva despre lucrurile pe care le simt.

„Nu pot să zic în cuvinte durerea pe care o purtăm cei care nu mai avem mamă. Nu contează că eu am pierdut-o la 17 ani, el la 22 (n.r. Andrei Ciobanu) și Relu la 30 de ani. Eu zic că chestiile astea ne apropie mai mult.
Mama mea a fost bolnavă de cancer. Patru ani s-a luptat cu această boală. S-a întâmplat nefericirea chiar în brațele mele. Țin minte că o aștepta pe sora mea să vină de la școală. Când a intrat pe ușă, și-a dat duhul. A fost un moment traumatizant. O lună de zile nu am fost la școală…”, a povestit Robert Moscalu, la Survivor All Stars.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---