Speciale

Retrospectiva zilei 27 mai 2023

schedule 28 mai 2023, 01:06

Retrospectiva zilei 27 mai 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 27 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Gina Pistol și Smiley se căsătoresc astăzi. Ce au declarat înainte de nuntă: „Ne dorim totul să iasă bine și frumos”

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc în cursul de astăzi, iar înainte de a ajunge în fața altarului au făcut niște declarații de-a dreptul emoționante pentru fanii lor, care sunt nerăbdători să îi vadă în postura de mire și mireasă. Cei doi s-au ocupat de eveniment până la cel mai mic detaliu, în speranța că totul va ieși bine și frumos.
Citeste tot articolul »

2. Milena, eliminată de la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a obținut cele mai puține voturi: „Îmi va fi dor de Andreea și de Constanția”

În cadrul ediției de seara trecută a emisiunii „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D2, Milena a fost eliminată și a părăsit platoul emisiunii cu lacrimi în ochi, spunând că le va duce lipsa unora dintre colegele sale cu care s-a înțeles cel mai bine și pe care le avea la inimă. Iată ce a mai declarat ea!

Citeste tot articolul »

3. Carmen Grebenișan își face toate poftele după Survivor România. Alina Ceușan, gest impresionant pentru prietana sa

Carmen Grebenișan s-a întors acasă, iar cei dragi au așteptat-o la aeroport. Vedeta a fost impresionată să vadă câte surprize i s-au pregătit, iar ea nu a uitat să își facă deja toate poftele, având în vedere că timp de cinci luni s-a confruntat cu lipsa hranei, în Republica Dominicană.
Citeste tot articolul »

4. Cum arată cerceii pe care Gina Pistol îi poartă în ziua nunții. Ce se va întampla cu bijuteriile după eveniment

Gina Pistol își dorește ca ziua nunții sale cu Smiley să fie una perfectă din toate punctele de vedere, așa că a pus la punct toate detaliile care țin de ea. Iată ce se va întâmpla cu cerceii pe care îi va purta la eveniment, după terminarea acestuia, dar și cum arată bijuteriile!

Citeste tot articolul »

5. Irina Deaconescu pune la punct ultimele detalii pentru nuntă: „Petrecerea nu se termină din cauza durerilor”

Irina Deaconescu este, la fel ca orice altă viitoare mireasă, agitată în ceea ce privește pregătirile pentru nuntă. Aceasta pune la punct, la momentul actual, ultimele detalii și speră ca totul să iasă așa cum și-au propus, iar ziua în care vor păși împreună în fața altarului să fie una de care să își amintească mereu cu drag.
Citeste tot articolul »

6. Dan Ursa, adevărul despre marele premiu de la Survivor România. Cum a reușit să câștige cei 100.000 de euro

Dan Ursa le-a făcut câteva mărturisiri fanilor lui din mediul online, fiind recunoscător pentru toată susținerea de care a avut parte, mărturisind în același timp cum a reușit, de fapt, să câștige marele premiu Survivor România în valoare de 100.000 de euro.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9745 RON
0.00010
USD
USD: 4.5878 RON
-0.01220
GBP
GBP: 5.8379 RON
-0.01760
HUF
HUF: 1.2865 RON
0.00400
BGN
BGN: 2.5434 RON
CHF
CHF: 5.0225 RON
0.01020
Convertor valutar

Rezultat: ---