Showbiz

Irisha, pe punctul de a-și pierde viața în propria casă. Lovitura de la cap ar fi putut fi fatală: „Plâng și râd în același timp”

schedule 07 sept. 2023, 10:09

Irisha, pe punctul de a-și pierde viața în propria casă. Lovitura de la cap ar fi putut fi fatală: „Plâng și râd în același timp”
Sursa foto: Instagram Irisha

Irisha și-a văzut moartea cu ochii în propria casă, după ce s-a lovit puternic la cap. Vedeta le-a povestit fanilor ei de pe rețelele sociale prin ce a fost nevoită să treacă.

Irisha și-ar fi putut pierde viața

Irisha este o persoană foarte activă în mediul online, aceasta ține mereu legătura cu fanii ei cărora le povestește toate noutățile din viața sa. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și vorbește numai despre lucruri frumoase, recent a avut parte de o întâmplare de pe urma căreia și-ar fi putut pierde viața. Din fericire, nu a fost atât de grav pe cât credea, când s-a trezit cu fața plină de sânge.

Irisha se afla în propria locuință, în momentul în care s-a împiedicat de un covor și a căzut cu capul de marginea unui scaun fabricat dintr-un lemn dur și ascuțit. S-a lovit în zona creierului mic și deși credea că este doar o lovitură nevinovată, a făcut un atac de panică, în momentul în care și-a dat seama că are fața plină de sânge, așa că a cerut ajutor imediat. Medicul i-a zis că a fost foarte norocoasă, iar după numeroase investigații, problema a fost localizată. Vedeta trebuie să urmeze un tratamente de câteva luni, are câteva restricții, dar este fericită că a scăpat cu viață, având în vedere că ar fi putut fi o lovitură fatală.

“-Ați fost foarte norocoasă”- zise domnul doctor! Așa simt și eu. În urma cu câteva zile credeam că sunt invincibila și atotputernica când Dumnezeu, viața, universul mi-a dat o lecție uriașă. Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre Bucătărie, m-am impiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic. Am zis ca e doar o lovitură și o sa fie bine. Verificând rana mi-am dat seama ca mâna îmi e plină de sânge. În acel moment am realizat ca este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panica, până în acel moment, până l-am trăit pe propria piele, din păcate.
Am chemat Smurd-ul și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, avand dureri mari și capul amortit până in prezent. Am reușit într-un final să localizam problema care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: “-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitură fatală”. Plâng și râd în același timp”, a povestit Irisha, la Story.

Mai apoi, Irisha le-a mulțumit celor care s-au gândit la ea în tot acest timp și care și-au dat seama că nu era ceva bine, având în vedere absența sa din mediul online. Toate mesajele pe care le-a primit au reușit să o emoționeze până la lacrimi, mai ales că zilele acestea și-a dat seama cât de scurtă este viața, dar mai ales că se poate termina în orice clipă.

”Valul de iubire, empatie și bunătate care vine de la voi de cand v-ați dat seama ca ceva nu este in regulă, m-a emoționat de-a dreptul și nu-mi ajung cuvinte să vă mulțumesc🙏🏽 Mă înclin în fața voastră și mă rog ca Dumnezeu să vă aibă în grija lui mereu. Zilele acestea am realizat că viața este o călătorie scurtă și se poate sfârși în orice moment, așa că învățați din lecția pe care am trăit-o eu și fiți Fericiți și împliniți pentru tot ce aveți și sunteți. Va iubesc, mulțumesc și respect enorm - familia mea minunată de pe online❤️ Stay safe, lots of love”, a mai scris ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---