Horoscop

Horoscopul săptămânii 5-11 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 04 iun. 2023, 14:35

Horoscopul săptămânii 5-11 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești singură, săptămâna aceasta simți o poftă pentru imprevizibilitate. Te vei simți atrasă de o prezență masculină care va avea un aer misterios și te va ține în priză. Va reuși să te scoată din monotonie și îți va aduce un aer proaspăt în viață. În relație, atmosfera dintre voi se intensifică, dar poate nu în modul în care te așteptai. Conflictele se înmulțesc, iar geloziile partenerului pot escalada spre finalul săptămânii. O discuție în care vorbiți serios despre angajamentul și încrederea în relația voastră s-ar putea să-l liniștească.

TAUR

Dacă ești într-o relație, perioada următoare va fi ideală pentru a te concentra pe viața de familie, redecorarea locuinței sau chiar să vă mutați împreună. Aveți o stabilitate în cuplu pe care mulți o invidiază. În schimb, persoanele singure s-ar putea să cunoască pe cineva la un eveniment al familiei sau în localitatea natală. S-ar putea să fie un amic sau vecin din trecut cu care ai reluat legătura recent. O discuție în care depănați amintiri poate fi startul poveștii voastre de dragoste din această vară.

GEMENI

Dacă ești singură, s-ar putea ca persoana cu care te vezi acum să nu fie o persoană cu care vei putea clădi o relație. Oricât de minunat ar părea, imaginea pe care ai construit-o despre el nu este în tocmai cu realitatea, iar obiectivele voastre romantice sunt divergente. Gemenii aflați în relație vor fi tentați în această săptămână de prezența altei persoane. S-ar putea ca discuțiile incitante purtate de curând cu această persoană nouă să-ți dea un sentiment de aventură și încântare. Totuși, va fi o senzație trecătoare așa că nu face alegeri pripite, potrivit Garbo.

RAC

În relație, racii trec printr-o perioadă în care este bine să amâne deciziile importante referitoare la viitorul relației. Este un moment bun pentru reflecții și analizarea problemelor vechi. Se vor dovedi o sursă foarte bună de învățare care va duce la o îmbunătățire a atmosferei generale în cuplu. Nativii din zodia Racului care nu sunt într-o relație, în schimb, vor simți în următoarea perioadă mai multă pasiune și vor dori să-și demonstreze puterea de seducție. Reînvierea unei relații din trecut s-ar putea să fie inevitabilă.

LEU

Leii singuri vor participa la câteva evenimente cu gașca de prietenii. Unii dintre aceștia, vor aduce persoane noi în grup și s-ar putea ca scânteile să sară în stânga și în dreapta. Cei din jurul vostru să le observe înaintea ta. Dacă ați încercat să țineți relația foarte privată, este un moment bun să vă anunțați prietenii și familia. Partenerul vostru va fi primit cu brațele deschise. S-ar putea să te afli tu în situația în care îi vei cunoaște rudele și prietenii, dar nu e un motiv de stres. Vor fi cuceriți de carisma și căldura ta.

FECIOARĂ

În această săptămână, simți nevoia să faci ordine, iar relațiile și persoanele din jurul tău sunt și ele vizate. Vei medita asupra relațiilor în care ești implicată, și de cuplu, dar poate și de prietenie. Ai o dorință spre progres și simți că unele dintre ele te țin pe loc. Este o perioadă bună pentru reevaluarea sentimentelor. Pentru Fecioarele singure, nu e o idee bună să înceapă o relație cu o persoană nouă. Cazi mereu în capcana tiparului comportamental cu care te-ai obișnuit, iar acest lucru dăunează partenerilor. Este momentul să analizezi unde este loc pentru îmbunătățiri la propria persoană și să te concentrezi pe acest lucru.

BALANȚĂ

În relație, nu ajungeți la un punct comun în ultima vreme. Poate acest lucru este cauzat lipsei tale de flexibilitate. De foarte multe ori, îți place ca lucrurile să decurg conform planurilor tale și apelezi chiar și la seducție sau manipulare. Este momentul să faci un pas în spate și să vezi cu adevărat punctul de vedere al partenerului tău. Balanțele singure se bucură de o perioadă liniștită. Încercările romantice din ultima lună nu au decurs cum s-ar fi așteptat, unele transformându-se într-o adevărată dramă. Spre finalul săptămânii, o ieșire în oraș îți va aduce în cale un nou interes romantic.

SCORPION

Partenerul tău consideră că relația nu mai merge ca înainte și că ați atins o perioadă foarte dificilă. Va solicita mai mult efort ca să o puneți înapoi pe roate, dar dacă nu puteți trece de acest obstacol, poate este mai bine să-i puneți capăt și să vă reorientați spre alți parteneri. Dacă ești singură, s-ar putea ca un coleg de muncă să-și facă curaj și să te invite în oraș. Va veni ca o surpriză plăcută și chiar dacă nu va avansa spre ceva mai mult, veți deveni mult mai apropiați, iar dinamica la birou s-ar putea să se îmbunătățească.

SĂGETĂTOR

Ai început luna iunie cu așteptări nerealiste în ceea ce-ți privește viitorul partener, iar acest lucru este ceva ce faci frecvent. Persoanele îți captează interesul doar până când deveniți oficiali. Dacă îți dorești ca acest scenariu să se schimbe, încercă să-ți revizuiești așteptările și să nu proiectezi foarte mult pe bărbatul care ți-a captat atenția. Pentru Săgetătorii aflați într-o relație este momentul să realizeze că partenerul de cuplu nu are datoria (și nici puterea) de a le îndeplini toate dorințele. Aceste așteptări pun o presiune foarte mare care poate genera viitoare conflicte.

CAPRICORN

Dacă ești singură, sunt șanse foarte mari ca situația de flirt în care te aflai va avansa neașteptat de repede. Veți descoperi că relația are o anumită profunzime și veți comunica foarte bine, nu doar emoțional, ci și erotic. În schimb, Capricornii cu relații de lungă durată se vor bucura de o reapropiere și de reaprindere a pasiunii dintre voi. Veți experimenta mai mult și veți descoperi noi moduri de a vă satisface partenerul. Acest lucru vă va îmbunătăți relația și pe alte planuri.

VĂRSĂTOR

Dacă ești singură, modul în care ți-ai abordat interesele romantice până acum nu mai funcționează. Dacă așteptai să facă el primul pas, încercă să-l faci tu. În schimb, dacă faci parte din nativele născute în Vărsător care preiau mereu inițiativa, las-o mai moale și lasă-l pe el să te surprindă. În relație, planurile de viitor pe care vi le-ați făcut împreună s-ar putea să necesite o schimbare, din cauze externe. Caracterul tău inovativ și foarte adaptabil va fi foarte apreciat de partener în situația dată. Nu te simți presată să cauți o soluție rapid, lasă inspirația să vină la tine.

PEȘTI

Dacă ești singură, ar trebui să iei o pauză de la întâlniri. Ai nevoie de mai mult spațiu pentru a înțelege cu adevărat ceea ce cauți. Între timp poți începe un nou hobby, precum pictura sau lucrul manual. Te vor ajuta să-ți canalizezi creativitatea și imaginația într-un mod productiv. În relație, personalitatea ta visătoare îți pune bețe-n roate. Așteptările cu care ai intrat în cuplu nu se potrivesc cu realitatea. Partenerul perfect nu există, cu toții avem defecte și este momentul să-ți vezi partenerul așa cum este ca să puteți gestiona mai bine eventualele conflicte.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---