Horoscop

Horoscop pentru suflet. Mantra zodiei tale pentru săptămâna 20 - 26 noiembrie

schedule 20 nov. 2023, 12:11

Horoscop pentru suflet. Mantra zodiei tale pentru săptămâna 20 - 26 noiembrie
Foto: Shutterstock

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul special al sufletului pentru săptămâna 20-26 noiembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt bine în această lume a mea. Am făcut pace cu trecutul și nu îmi mai este frică de viitor. Trăiesc pentru clipa de acum pentru că prezentul este viața mea.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare provocare care îmi apare în cale este o oportunitate de creștere. Din aceasta reușesc să învăț cele mai importante lecții ale vieții mele.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la toate barierele pe care le-am construit în jurul inimii mele și îmi permit să fiu fericită din nou. Iert oamenii care mi-au greșit și, în sfârșit, fac pe deplin pace cu trecutul.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Atrag energie pozitivă la fiecare pas pe care îl fac. Mă bucur de această viață pe care o trăiesc cu toată ființa mea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită și mă bucur de ceea ce trăiesc în această săptămână. Atrag energia pozitivă și mă înconjor de suflete frumoase în jurul meu.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: În sufletul meu există recunoștință pentru viața pe care o trăiesc. Mă bucur de fiecare clipă fără să mă gândesc la trecut sau să îmi mai fac griji cu privire la viitor.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai lupt împotriva destinului pentru că știu că divinitatea are un plan special pregătit pentru mine. Fac un pas în spate și îi permit să mă ajute să ajung pe drumul pregătit pentru viitorul meu.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---