Horoscop

Horoscop azi, 18 aprilie 2023

schedule 18 apr. 2023, 04:03

Horoscop azi, 18 aprilie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Multe călătorii

Ai parte de multe călătorii în perioada următoare. Este posibil să ai parte de surprize frumoase în drumul tău, care să te facă să îți regândești ideea despre anumite persoane. O schimbare în viața ta este binevenită!
Vezi video aici »

Taur – Încercări de tot felul

Ai parte de încercări de tot felul, însă acestea sunt menite să îți atragă atenția cu privire la o situație mai veche din viața ta. Încearcă să găsești o rezolvare și să cauți echilibrul în tot ceea ce faci.
Vezi video aici »

Gemeni – Schimb de opinii

Astăzi este posibil să intri într-o discuție în contradictoriu cu cineva. Opiniile tale sunt diferite și îți lipsește cu desăvârșire răbdarea. Ai grijă la ceea ce vrei să faci în continuare, pentru că unii oameni pot interpreta greșit comportamentul tău.
Vezi video aici »

Rac – Plănuiești o vacanță

Plănuiești o vacanță sau o vizită la cineva drag. În orice caz, zilele viitoare nu vei petrece prea mult timp pe acasă, iar asta nu te deranjează deloc. Poți afla povești de viață inedite, iar tu vei simți cum te îmbogățești spiritual.
Vezi video aici »

Leu – Faci un pas înainte

Faci un pas important în față, iar viața ta se poate schimba în bine. Lași trecutul în urmă și îți oferi curajul de a accesa toată puterea interioară care este în tine. Renunți la compromisuri, iar acum faci lucrurile de care îți era teamă.
Vezi video aici »

Fecioară – Un vis împlinit

Un vis se împlinește, iar tu simți cum toată munca depusă a meritat. Ești mândru de tine, dar mai ales de faptul că nu ai renunțat atunci când ți-a fost cel mai greu. Ești un exemplu pentru cei din jur și primești iubirea și aprecierea de care ai nevoie.
Vezi video aici »

Balanță – Porți după tine o suferință

Astrele te sfătuiesc să vorbești cu cineva apropiat, pentru că porți după tine o mare durere sufletească. Riști să cazi într-un gol interior, așa că cel mai bine este să vorbești cu oamenii din jurul tău despre ceea ce simți.
Vezi video aici »

Scorpion – Nu rămâne indiferent

Nu rămâne indiferent la ceea ce simt cei din jur, pentru că relațiile pe care le ai cu ceilalți te pot afecta în mod direct. Este posibil să vrei să faci anumite schimbări în viața ta, însă astrele te sfătuiesc să nu fii prea radical.
Vezi video aici »

Săgetător – Un moment bun pentru a te cunoaște mai bine

Este un moment bun pentru a te cunoaște mai bine și a-ți seta propriile limite. Este util să știi că dezvoltarea ta spirituală și emoțională a început de mult, iar aceasta este doar o nouă etapă prin care trebuie să treci, pentru a ajunge la ceea ce îți este menit să devii.
Vezi video aici »

Capricorn – Nu lăsa pe nimeni în urmă

Este posibil să te afli într-o conjunctură de lider, ceea ce înseamnă că trebuie să fii atent la nevoile tuturor. Astrele te sfătuiesc să nu lași pe nimeni în urmă și să ții cont de dorințele tuturor. Poți face o echipă grozavă alături de oameni mulțumiți!
Vezi video aici »

Vărsător – Nu răspunde la impulsivitate

Ești mai impulsiv ca deobicei, iar astrele întrevăd multe tensiuni mentale în această perioadă. Lasă lucrurile să se așeze de la sine și nu încerca să le găsești o soluție. Timpul va rezolva tot ceea ce este complicat acum, așa că ai răbdare cu tine!
Vezi video aici »

Pești – Schimbări în cămin

Este posibil ca familia să facă anumite schimbări în cămin, iar tu să participi activ la ele. Astrele te sfătuiesc să accepți fiecare provocare, pentru că vei avea doar de câștigat
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---