Horoscop

Horoscop azi, 12 mai 2023

schedule 12 mai 2023, 04:00

Horoscop azi, 12 mai 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ia o pauză

Ia o pauză de la lucrurile din jurul tău și dă-ți voie să te bucuri de momentul prezent. Ai alături de tine oameni care te susțin și care vor să te ajute pe drumul pe care vrei să pășești în continuare. Bucură-te de prezența lor și nu îți face griji pentru ce va urma.
Vezi video aici »

Taur – Ai tot timpul din lume

Ai tot timpul din lume pentru a rezolva anumite conflicte interioare pe care le ai în sufletul tău. Important este să ierți și să te ierți și vei vedea cum totul în jurul tău capătă o altă nuanță în ceea ce privește aspecte importante din viața ta.
Vezi video aici »

Gemeni – Îți dai seama de anumite lucruri

Este o perioadă bună pentru conștientizări și îți dai seama de ce anumite lucruri au funcționat astfel. Ai parte de multe concluzii interesante și alegi să închei anumite capitole, cu inima împăcată. Astrele îți recomandă să pornești pe un alt drum cu încredere în forțele proprii.
Vezi video aici »

Rac – La răscruce

Te afli la o răscruce de drumuri și nu știi în ce direcție să te îndrepți în continuare. Ai încredere în tine și ascultă-ți instinctul! Vei vedea că fiecare drum greșit din trecut nu a făcut decât să îți redirecționeze pașii către viața pe care o ai acum.
Vezi video aici »

Leu – Dă-ți voie să trăiești la maxim

Astrele te sfătuiesc să renunți la frică și la limitările pe care le-ai împrumutat de la cei din jurul tău. Este o perioadă în care poți avea multe realizări, însă trebuie să știi când este momentul să profiți de lucrurile din jur, dar și când să încetezi să bați la o ușă care nu se mai deschide.
Vezi video aici »

Fecioară – Dorințele se împlinesc

Toate dorințele tale capătă contur acum și te bucuri de fiecare moment pe care îl trăiești. Ai muncit din greu pentru a ajunge în acest moment al vieții tale, astfel că tot efortul tău a dat roade. Ai grijă la ce vei face în continuare, pentru că tentația este mare.
Vezi video aici »

Balanță – Rămâi prevăzător

Rămâi prevăzător la lucrurile din jurul tău, pentru că nimic nu este ceea ce pare a fi. Ai timp suficient pentru a te bucura de toate clipele petrecute alături de cei dragi, așa că nu grăbi nimic. Astrele te sfătuiesc să dai la o parte toate acele activități care îți fură energia.
Vezi video aici »

Scorpion – Responsabilitatea este în mâinile tale

Tu ești singurul responsabil pentru lucrurile pe care le trăiești acum. Dă dovadă de înțelepciune și vezi dacă nu cumva chiar tu ai atras acele situații în viața ta. Lasă înțelepciunea să te ghideze și să îți lumineze pașii mai departe.
Vezi video aici »

Săgetător – Poți face lucruri uimitoare

Poți face lucruri uimitoare în această perioadă, mai ales că astrele îți stau aproape. Toate ușile ți se deschid, iar tu rezolvi anumite situații care păreau fără ieșire. Cuvintele tale capătă o putere aparte în fața celorlalți, așa că ai grijă atunci când te afli în situația de a vorbi în fața unui public.
Vezi video aici »

Capricorn – Te lași influențat

Te lași influențat de oamenii din jurul tău și reușești să rămâi destul de gânditor cu privire la propriile tale puteri. Ești vulnerabil, iar ascultarea intuiției îți lipsește cu desăvârșire. Ia lucrurile așa cum sunt, dar nu te pierde în caruselul de emoții în care te afli în prezent.
Vezi video aici »

Vărsător – Faci ce spune inima

Faci exact ceea ce îți spune inima și nu mai ții cont de nimeni și nimic atunci când vine vorba de tine. Dai dovadă de multă impulsivitate și nu vrei să iei în seamă niciun sfat din partea oamenilor din jurul tău.
Vezi video aici »

Pești – Te pregătești de un drum lung

Te pregătești de un drum lung și vrei ca totul să iasă perfect. Este posibil să fii agitat și să vrei să faci anumite compromisuri, însă astrele îți spun că nu este cazul. Ești mânat de intuiție și, orice decizie vei lua, va fi cea mai potrivită pentru sufletul tău.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---