Horoscop

Horoscop azi, 04 aprilie 2023

schedule 04 apr. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Totul este permis

Universul îți oferă cale liberă să faci tot ceea ce vrei tu de cuviință. Ești pus în situații limită, însă nu îți este teamă să le depășești. Ai încredere în forțele proprii și te consideri norocos și sub protecția divină.
Vezi video aici »

Taur – Faci ceea ce simți

Faci doar ceea ce simți și nu ții cont de nimeni și nimic. Ești supus unor încercări, însă nu îți bați capul cu acei oameni care nu sunt dispuși să îți întindă o mână de ajutor sau să te ajute atunci când ai nevoie. Astrele îți trimit putere pentru a reuși pe cont propriu.
Vezi video aici »

Gemeni – Decizii pe care trebuie să le iei

Este posibil să fii nevoit să iei anumite decizii, însă nu ești sigur de drumul pe care vrei să mergi. Încearcă să nu te lași influențat de cei din jur, pentru că sufletul tău își dorește cu totul altceva. Este posibil ca Universul să îți fi pregătit anumite lecții.
Vezi video aici »

Rac – Concentrează-te pe tine!

Concentrează-te pe tine și pe munca pe care o depui în fiecare zi. Vei rămâne surprins de câte realizări poți avea de unul singur, asta mai ales că astrele sunt pregătite să îți ofere încredere și determinare. Nu înceta niciodată să crezi în visele tale!
Vezi video aici »

Leu – Tu îți alegi drumul!

Tu îți alegi drumul pe care trebuie să mergi, mai ales că Universul vrea să te învețe să fii mult mai responsabil pentru faptele și deciziile tale. Ieși din conul de umbră și fă lucrurile pentru tine, exact așa cum simte sufletul tău. Nimic nu poate fi greșit în călătoria pe care o parcurgi!
Vezi video aici »

Fecioară – Pregătiri pentru un mare eveniment

Este posibil ca în perioada următoare să te pregătești pentru un mare eveniment ce va avea loc în viața ta. Este nevoie de tine atât fizic, cât și sufletește, iar tu ești gata să fii omul potrivit la locul potrivit. Astrele te sfătuiesc să nu uiți de odihnă.
Vezi video aici »

Balanță – Îți înveți lecția

Este posibil ca în perioada următoare Universul să îți aducă înaintea ta anumite lecții pe care trebuie să le înveți. Unele situații din trecut au rămas neterminate, iar tu ești exact în acel moment al vieții tale când trebuie să îți asumi responsabilitatea propriilor acțiuni.
Vezi video aici »

Scorpion – Lasă timpul să decidă

Lasă timpul să decidă pentru tine, pentru că vei vedea că Universul ți-a pregătit un plan mult mai mare și mai bun. Sufletul tău simte nevoia de iubire, însă nu uita că iubirea lui Dumnezeu pentru tine se află chiar în interiorul tău. Nu dispera, vor veni și zile mai bune, până atunci, însă, trebuie să treci și prin perioade mai gri.
Vezi video aici »

Săgetător – Rămâi recunoscător

Astrele te sfătuiesc să rămâi recunoscător pentru tot ceea ce ai, chiar dacă ți se pare că toată lumea este împotriva ta. Bucură-te de lucrurile mici și vezi fericirea în simplitatea unei vieți trăite în liniște. Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru tot ce ți-a dat și vei redescoperi pacea interioară.
Vezi video aici »

Capricorn – Nu este timpul pierdut

Nu este nimic pierdut, iar lucrurile se vor schimba, dacă ai convingerea fermă că nu acesta trebuie să fie sfârșitul unei situații. Muncește pentru visele și dorințele tale, și nu lăsa pe nimeni să îți spună ce să faci!
Vezi video aici »

Vărsător – Un moment de cumpănă

Este posibil să te confrunți cu un moment de cumpănă, mai ales dacă te afli într-o relație tumultoasă. Este posibil ca anumite lucruri pe care le știai să devină încerte, iar tu să fii prins în mrejele unei iluzii.
Vezi video aici »

Pești – Un nou început

Ai parte de un nou început, care te entuziasmează peste măsură. Practic, deschizi un nou capitol al vieții tale și faci tot ceea ce simți, fără a mai ține cont de contextul din jur. Dragostea pentru cineva drag te va ajuta să iei decizia corectă.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---