Horoscop

Horoscop azi, 01 mai 2023

schedule 01 mai 2023, 04:03

Horoscop azi, 01 mai 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești prins la mijloc

Este posibil să te găsești într-o situație delicată, în care să fii pus să faci o alegere dificilă. Astrele întrevăd faptul că ești prins la mijloc,ceea ce înseamnă că ești indecis și nu știi care este drumul pe care trebuie să îl urmezi. Analizează-ți trăirile cu atenție și vezi unde este problema.
Vezi video aici »

Taur – Nu renunța la tine

Astrele te sfătuiesc să nu renunți la tine, de dragul unor compromisuri de moment. În speranța că vei putea face o impresie bună cuiva, astrele te sfătuiesc să ai mai mută grijă la felul în care te porți cu tine, pentru că ignorarea propriilor nevoi nu a fost niciodată o soluție.
Vezi video aici »

Gemeni – Fă lucruri pentru tine

Fă lucruri pentru tine și pentru sufletul tău. Acum este momentul potrivit pentru a-ți bucura sufletul, după tot zbuciumul din trecut. Ai nevoie de iubire, iar cel mai sigur este să începi cu tine!
Vezi video aici »

Rac – Răbdare, răbdare și iar răbdare

Este posibil să te afli într-o situație delicată în care nu știi cum să procedezi pe mai departe. Astrele te îndeamnă la multă răbdare, dar și la rugăciune. Vei vedea că lucrurile se vor aranja de la sine, însă până atunci trebuie să treci prin toate trăirile.
Vezi video aici »

Leu – Iubirea în viața ta

Iubirea în viața ta este mai prezentă ca niciodată, iar asta te bucură nespus. Simți că ai renăscut, iar viața ta a căpătat un alt sens. Oricum ar fi, lasă lucrurile să decurgă firesc și nu grăbi nimic, pentru că fiecare pas are rostul său.
Vezi video aici »

Fecioară – Planuri de vacanță

Este o perioadă în care gândul îți zboară la vacanța de vară și la toate lucrurile pe care vrei să le faci acum. Este un moment bun pentru a-ți face planuri pentru zilele de vară, iar partenerul de viață are un cuvânt major de spus.
Vezi video aici »

Balanță – Oboseală și agitație

Este posibil să începi săptămână cu rezerve insuficiente de energie. Oboseala își spune cuvântul, așa că este posibil să nu poți duce toate task-urile la bun sfârșit. Agitația pe care o simți în interior te poate face să acționezi cu impulsivitate în anumite privințe.
Vezi video aici »

Scorpion – Conștientizări importante

Ai o perioadă interesantă în care ai parte de conștientizări puternice, menite să te facă să vezi lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă. Introspecția te ajută să înveți mai multe lucruri despre tine și să îți restabilești prioritățile.
Vezi video aici »

Săgetător – Valorile sufletului

Ai grijă de sufletul tău pentru că, până la urmă, este tot ceea ce ai. Stabilește limite clare în relațiile pe care le ai cu ceilalți și nu te îngreuna singur cu așteptările celor din jur. Este o perioadă bună pentru transformări, dar și schimbări de mentalitate.
Vezi video aici »

Capricorn – Momente de bucurie

Este posibil ca momentele de bucurie să te surprindă încă de la începutul acestei săptămâni. Ai parte de clipe frumoase alături de cei dragi, iar aceștia te vor surprinde plăcut, cum nici nu te aștepți.
Vezi video aici »

Vărsător – Prieteni dragi

Ai în jurul tău oameni care te iubesc pentru ceea ce ești, fără să încerce să te influențeze în vreun fel. Acțiunile celor din jur nu trebuie să te facă să iei decizii pripite, chiar dacă simți că au anumite așteptări. Îndepărtează-te de presiunea socială, indiferent de context.
Vezi video aici »

Pești – Vizite neașteptate

Este posibil ca spre seară să ai parte de anumite vizite neașteptate, care nu vor face decât să te pună într-o lumină interesantă. Este posibil să vrei să demonstrezi anumite lucruri, pe care cei din jur nu le știau despre tine.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---