Horoscop

Horoscop azi, 01 iunie 2023

schedule 01 iun. 2023, 04:06

Youtube 9news
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Atragi toate privirile

Atragi toate privirile și ești înconjurat de aprecierile celor din jurul tău. Reușitele tale te aduc în centrul atenției, iar superiorii vor avea doar cuvinte de laudă la adresa ta. Ai încredere în tine pentru că vei ajunge departe în curând.  
Vezi video aici »

Taur – Ești recunoscător

Ești recunoscător pentru tot ceea ce ai. Chiar dacă ai avut de trecut prin momente mai dificile, acum este momentul să iei o pauză și să te bucuri de viața ta, exact așa cum este. În curând, Universul îți va oferi lucrurile frumoase pe care le meriți cu adevărat.
Vezi video aici »

Gemeni – Muți munții din loc

Reușești să muți munții din loc și ești dispus să faci orice pentru a ajunge să îți îndeplinești fiecare vis. Niciun compromis nu este prea mare, așa că înarmează-te cu multă răbdare și îți vei vedea visul cu ochii.
Vezi video aici »

Rac – Dai dovadă de multă răbdare

Dai dovadă de multă răbdare într-o situație tensionată, iar acest fapt te va ajuta foarte mult. Tensiunea se va risipi mult mai ușor, iar tu vei fi privit cu admirație de către cei din jurul tău. Calmitatea ta este molipsitoare, iar cei dragi îți vor urma exemplul.
Vezi video aici »

Leu – Nimic nu te poate opri

Nimic nu te poate opri din lucrurile pe care le faci acum. Ai luat-o pe un drum fără întoarcere, iar acum te lași condus de intuiție. Inima ta știe exact ce îți dorește, iar tu nu te vei opri până când nu vei obține tot ceea ce ți-ai propus.
Vezi video aici »

Fecioară – Totul depinde de tine

Totul depinde de tine, așa că nu mai căuta soluții în exterior. Este posibil să urmărești aprobarea celor din jur, însă aceasta este o situație toxică pentru sufletul tău. Ai încredere în tine și adu-ți aminte că totul depinde doar de tine.
Vezi video aici »

Balanță – Decizia este în mâinile tale

Decizia este în mâinile tale, oricât de mult ai încerca să eviți acest lucru. Eziți să faci anumite alegeri și ai tendința să nu faci lucrurile pe care ți le dorești, din cauza fricilor pe care le ai. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă încredere în tine și în forțele proprii.
Vezi video aici »

Scorpion – Primești ajutor nesperat

Primești ajutor din partea cuiva la care nu te-ai fi așteptat. Ajutorul este bine venit, iar astrele te încurajează să profiți de fiecare oportunitate care ți se oferă. Ai grijă de sufletul tău, pentru că unele persoane din jur vor încerca să îți fure energia.
Vezi video aici »

Săgetător – Reușești tot ce îți propui

Reușești să faci tot ce îți propui, indiferent de circumstanțe. Îți asculți intuiția și ești convins că faci ceea ce trebuie pentru sufletul tău. În această perioadă îți îndeplinești cele mai ascunse dorințe, iar astrele te susțin în toate alegerile pe care le iei.
Vezi video aici »

Capricorn – Repari trecutul

Repari trecutul și ierți anumite situații care ți s-au întâmplat. Elimini gândurile negative din viața ta și aduci vindecare acolo unde ai avut o suferință profundă. Trecutul nu poate fi schimbat, însă viitorul depinde de tine.
Vezi video aici »

Vărsător – Dispui de mai mult timp

Dispui de mai mult timp și te preocupi să faci tot ceea ce îți dorești. Ți-ai organizat viața într-un mod foarte productiv și ți-ai făcut o listă cu prioritățile pe care le ai. Ocupă-te de tine și vei vedea adevărate miracole!
Vezi video aici »

Pești – Ai nevoie de o vacanță

Oboseala își spune cuvântul, iar tu te simți cu adevărat epuizat. Ai nevoie de o vacanță, iar acum este momentul potrivit pentru a-ți lua câteva zile libere. Relaxează-ți mintea și sufletul și vei vedea beneficiile imediate.
Vezi video aici »

SONDAJ

Vi s-a cerut vreodată șpagă în spitalele din România?

Da: 11 voturi
Nu: 7 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6717 RON
-0.00080
GBP
GBP: 5.7103 RON
0.00310
HUF
HUF: 1.274 RON
0.00970
BGN
BGN: 2.5399 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1335 RON
0.02030
Convertor valutar

Rezultat: ---