Urmărire periculoasă în Teleorman: Șofer de buldoexcavator căutat de poliție după ce a distrus culturi de mazăre și a fugit

01 apr. 2024, 10:06
Foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Polițiștii din Alexandria caută un șofer de buldoexcavator care a distrus culturi și a fugit după o urmărire cu focuri de armă.

Polițiștii din Alexandria, județul Teleorman, sunt în căutarea unui șofer de buldoexcavator care a provocat distrugeri și a fugit după o urmărire periculoasă. Incidentul a avut loc duminică seară, 31 martie, când poliția a fost alertată de un localnic că o persoană conduce haotic un buldoexcavator și i-a distrus culturile de mazăre. La sosirea la fața locului, patrula de siguranță publică a încercat să oprească vehiculul, dar șoferul nu s-a conformat și a continuat să conducă pe centura ocolitoare a orașului și în zona extravilană.

În încercarea de a-l opri, polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă către anvelopele buldoexcavatorului, fără succes. Șoferul a intrat pe un teren accidentat, care a împiedicat continuarea urmăririi, și a abandonat ulterior vehiculul pe un câmp. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru distrugere și continuă investigațiile pentru identificarea și prinderea persoanei responsabile.



Citeste si