Managerul Spitalului Colțea din București acuză șantaj din partea Oanei Zăvoranu

27 feb. 2024, 14:29
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Managerul Spitalului Colțea, Ioan Bogdan Furtună, acuză că Oana Zăvoranu l-a șantajat cerând 800.000 de euro pentru tăcere.

Managerul Spitalului Colțea din București, Ioan Bogdan Furtună, a declarat în fața instanței că ar fi fost șantajat de Oana Zăvoranu, care i-ar fi cerut 800.000 de euro pentru a nu-l acuza public de presupuse fapte de delapidare și evaziune fiscală legate de administrarea clinicii private One Life. Furtună susține că Zăvoranu, prin intermediul avocatului său, Ionuț Silviu Călin, i-a propus o „reducere” la 200.000 de euro, cu posibilitatea plății în rate, menționând că actrița ar fi „fată bună”.

În cadrul procesului, desfășurat la Curtea de Apel București, managerul a relatat că a fost presat să plătească suma sub forma unui împrumut fictiv și că a primit numeroase mesaje amenințătoare pe Facebook, precum și în cadrul unor emisiuni TV. Furtună a menționat o întâlnire cu avocatul Ionuț Silviu Călin, unde acesta i-ar fi indicat că, în urma studierii unor înscrisuri, managerul ar fi vinovat de evaziune fiscală și delapidare, refuzând să prezinte documentele pe motivul unui contract confidențial cu Zăvoranu.




Citeste si