A murit Juan Vicente Pérez Mora, cel mai vârstnic bărbat din lume

03 apr. 2024, 09:54
https://pixabay.com/photos/candle-light-candlelight-flame-2038736/
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Juan Vicente Pérez Mora, cel mai vârstnic bărbat din lume, a murit la 114 ani. Agricultor și om de familie, a fost recunoscut de Guinness World Records.

Juan Vicente Pérez Mora, recunoscut de Guinness World Records ca fiind cel mai vârstnic bărbat din lume, a decedat la vârsta de 114 ani. Născut pe 27 mai 1909 în El Cobre, Venezuela, Pérez Mora a fost un agricultor pasionat și un om de familie, având 11 copii și numeroși nepoți și strănepoți.

În februarie 2022, la vârsta de 112 ani și 253 de zile, a fost declarat oficial cel mai în vârstă bărbat din lume, succedându-l pe spaniolul Saturnino de la Fuente García. Pérez Mora a fost cunoscut pentru dragostea sa față de agricultură, Dumnezeu și familia sa, menținând o rutină zilnică de alimentație sănătoasă, hidratare, rugăciune și odihnă.

În ultimele zile, starea sa de sănătate a fost monitorizată constant de o echipă medicală, dar din nefericire, complicațiile respiratorii au dus la decesul său pe 2 aprilie. La momentul morții, Don Vicente era la doar câteva săptămâni distanță de a împlini 115 ani.



Citeste si