Externe Locale Politic Economic Auto

Zborul transatlantic întors din drum: O călătorie neașteptată peste ceruri din cauza toaletelor defecte

schedule 15 feb. 2024, 17:38

Zborul transatlantic întors din drum: O călătorie neașteptată peste ceruri din cauza toaletelor defecte
Foto: Alexandra Morosanu/Shutterstock
Zbor KLM spre LA întors în Amsterdam după 6h datorită defectării a 8 toalete, provocând întârziere de 9h.

Pasagerii unui zbor KLM, care sperau să ajungă din Amsterdam în Los Angeles, au avut parte de o experiență neobișnuită când avionul în care se aflau a fost nevoit să se întoarcă la punctul de plecare după mai bine de 6 ore de zbor. Cauza? Opt din cele nouă toalete ale aeronavei s-au defectat.

Aventura aeriană a început la bordul unui Boeing 787 Dreamliner al companiei KLM. La scurt timp după decolare, echipajul a descoperit că majoritatea toaletelor nu erau funcționale. Cu doar o toaletă disponibilă pentru peste 200 de pasageri, situația a devenit rapid problematică.

Conform datelor de pe Flightradar24, piloții au luat în considerare întoarcerea în Amsterdam la doar o oră după decolare, dar au decis să continue călătoria. Cu toate acestea, după ce avionul a zburat deasupra Groenlandei, nu a mai fost posibilă continuarea zborului cu toaletele în stare defectă și s-a luat decizia de a reveni la punctul de plecare.

În ciuda întârzierii totale de 9 ore, compania KLM a reușit să rezolve rapid problema și a înlocuit avionul defect, permițând pasagerilor să își continue călătoria. Problemele cu toaletele defecte în timpul zborurilor nu sunt unice; astfel de incidente s-au mai întâmplat și în trecut, uneori chiar pe zboruri cu instalatori la bord.

Unul dintre pasageri a descris situația ca fiind „o mizerie”, într-o exprimare ironică a frustrării sale. Compania aeriană nu a oferit detalii despre cauza exactă a defecțiunii, dar este cunoscut faptul că toaletele de pe avioane pot fi afectate de diverse probleme, de la înfundarea cu hârtie igienică la obiecte străine aruncate în mod necorespunzător.

Această întâmplare subliniază importanța funcționării corecte a facilităților de la bordul avioanelor, mai ales pe zborurile lungi, unde confortul pasagerilor este esențial pentru o experiență plăcută.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---